Поділитись:

Жирона готова продати Довбика за кругленьку суму

Середа, 15 травня 2024, 19:04
607
0
0
Жирона готова продати Довбика за кругленьку суму

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C5MF4haIk63/?utm_source=ig_web_copy_link

Український нападник Артем Довбик став одним із головних відкриттів іспанської Ла Ліги цього сезону. Завдяки його 20 голам у першому сезоні в Іспанії, Жирона сенсаційно посіла третє місце в чемпіонаті та пробилася до Ліги чемпіонів.

Це не могло залишитися непоміченим: вже зараз за Довбиком активно полюють клуби з Італії та Англії. Найбільший інтерес до Довбика виявляють італійські клуби. Ювентус, Наполі та Мілан стежать за українським нападником і готові зробити йому пропозицію вже цього літа, повідомляє Relevo.

Жирона, яка заплатила за Довбика 7 мільйонів євро минулого року, оцінює його тепер у 40 мільйонів. Варто зазначити, що офіційних пропозицій наразі не було, але італійські клуби активно контактують з представниками Довбика.

Крім італійських клубів, інтерес до Довбика проявляють і команди з англійської Прем'єр-ліги. Які саме клуби цікавляться українським нападником, не повідомляється, але вже зараз можна з упевненістю сказати, що літо для Довбика буде спекотним.

Сам Довбик не приховує, що йому цікаво спробувати свої сили в одному з найсильніших чемпіонатів Європи. Однак остаточне рішення про своє майбутнє він ще не прийняв.

Жирона розуміє, що зберегти Довбика буде складно. Клуб готовий розглянути пропозиції щодо трансферу українського нападника, якщо вони будуть вигідними.

Джерело: Relevo

Читайте також: Артем Добвик претендує на звання "Найкращий гравець року" в Ла Лізі

Де Дзербі: Я перший великий шанувальник Михайла Мудрика

Анчелотті визначився з воротарями Реала на останні матчі сезону

607
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS