Поділитись:

Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 15 травня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Середа, 15 травня 2024, 12:30
264
0
0
Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 15 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/AthleticClub/status/1790004506354123216

Ла Ліга, 36 тур Севілья вдома зустрінеться з Кадісом. Аутсайдери Райо Вальєкано та Гранада зіграють між собою. А Сельта намагатиметься протистояти Атлетіку БільбаоКруті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

Севілья - Кадіс

 

Середа, 15 травня, 20:30.

Севілья проводить слабкий сезон, але останні результати дозволяють їм розраховувати на місце у середині таблиці. Вони виграли 4 з останніх 5 матчів Ла Ліги вдома, але програли єдину гру Кадісу (1:2).

Кадіс навпаки в критичному становищі. Вони все ще зберігають шанси на порятунок, але відстають від безпечної зони на 5 очок. Команда не може виграти два матчі Ла Ліги поспіль протягом усього сезону, а також не має жодної перемоги на виїзді (6 нічиїх, 11 поразок).

Прогноз: Севілья, швидше за все, виграє цей матч. Вони грають вдома і більш мотивовані завершити сезон на позитивній ноті. Кадісу дуже складно буде набрати очки.

Цікаві факти:

  • Лукас Окампос з Севільї допоміг забити один із трьох голів команди в останньому домашньому матчі і сподівається сам відзначитися, як і в попередній зустрічі з Кадісом.
  • Найкращий бомбардир Кадіса в цьому сезоні Кріс Рамос відкрив рахунок у тому матчі, але досі не забивав у 2024 році.

Статистика: Кадіс не забивав у жодному з останніх семи програних матчів Ла Ліги.

Букмекери вважають Севілью фаворитом з коефіцієнтом 1.83.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Севілья переможе:

Перемога Севільї - 51%. 
Нічия - 35%.  
Перемога: Кадіса - 15%.


Райо Вальєкано - Гранада

 

 

Середа, 15 травня, 20:30.

Райо Вальєкано майже забезпечило собі місце в Ла Лізі на наступний сезон. Вони не програють вдома вже в 6 матчах (2 перемоги, 3 нічиї) і не можуть обіграти Гранаду в останніх 10 зустрічах (2 нічиї, 8 поразок).

Гранада вже вилетіла з Ла Ліги і має найгіршу виїзну статистику (3 очки за 17 матчів без перемог - 3 нічиї, 14 поразок). Вони також програли останні два матчі з великим рахунком (0:3 та 0:4).

Прогноз: Матч повинен бути за Райо Вальєкано. Вони грають вдома і близькі до своєї мети - залишитися в Ла Лізі. Гранада навпаки демотивована і не може виграти на виїзді вже довгий час. 

Цікаві факти:

  • Іван Баллью з Райо відіграв на нуль у чотирьох з останніх шести матчів (2 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка).
  • Мʼюрто Узуні з Гранади забив 11 голів у цьому сезоні, що становить майже третину всіх голів команди в Ла Лізі. Сім з них були першими або останніми голами матчу.

Статистика: У першій половині виїзних матчів цього сезону Гранада забила найменше голів (три) і пропустила найбільше (20) серед усіх команд Ла Ліги.

Букмекери вважають Райо Вальєкано фаворитом з коефіцієнтом 1.65.

Ми вважаємо, що Вальєкано не програє:

Перемога Райо Вальєкано - 45%. 
Нічия - 35%.  
Перемога: Гранади - 20%.


Сельта - Атлетік Більбао

 

 

Середа, 15 травня, 23:00.

Сельта близька до того, щоб забезпечити собі місце в Ла Лізі на наступний сезон. Їм потрібна перемога, якщо Кадіс не виграє свого матчу. Вони погано зіграли проти Атлетіко Мадрид (0:1), але раніше після поразок завжди перемагали в наступному турі. Однак в останніх 14 домашніх зустрічах з Атлетіком Більбао Сельта виграла лише 3 рази (4 нічиї, 7 поразок).

Атлетік Більбао втратив шанс потрапити до Ліги чемпіонів, зігравши внічию з Осасуною (2:2). Вони не програвали команді з нижньої половини таблиці в цьому сезоні (13 перемог, 8 нічиїх), і всі їхні три гри, що залишилися, будуть проти таких команд.

Прогноз: Матч обіцяє бути рівним. Сельта гратиме вдома і постарається виправитися після поразки. Атлетік Більбао також не хоче завершувати сезон на мінорній ноті. Можлива нічия або мінімальна перемога будь-якої з команд. Цікаво буде спостерігати за грою Іаго Аспаси з Сельти та Іньякі Вільямса з Атлетіка.

Цікаві факти:

  • Іаго Аспас із Сельти забивав у трьох із чотирьох останніх перемог команди вдома, причому щоразу відзначався у першому таймі.
  • Іньякі Вільямс з Атлетіка забив в останній виїзній зустрічі з Сельтою, причому всі чотири голи в кар'єрі проти цього суперника він забив до 60-ї хвилини.

Статистика: Сельта - єдина команда Ла Ліги, яка не забила жодного домашнього гола до 15-ї хвилини в цьому сезоні.

Букмекери вважають Сельту мінімальним фаворитом з коефіцієнтом 2.55.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Більбао переможе:

Перемога Сельти - 22%. 
Нічия - 36%.  
Перемога: Атлетік Більбао - 42%.

Читайте також: Українець з Жирони може перебратися до цьогорічного півфіналіста Ліги чемпіонів

Ексгравця Барселони звинувачують у тому, що замість нього грав брат-близнюк

Лунін погоджується залишитися в Реалі, але його майбутнє залишається невизначеним

Травмований гравець Реала: Я думаю, що зіграю у фіналі Ліги чемпіонів

264
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS