Поділитись:

Ексгравця Барселони звинувачують у тому, що замість нього грав брат-близнюк

Понеділок, 13 травня 2024, 14:10
559
0
0
Ексгравця Барселони звинувачують у тому, що замість нього грав брат-близнюк

Фото: Marca

У Румунії розгорається скандал, пов'язаний з Динамо Бухарест, де, ймовірно, протягом п'яти матчів замість Едгара Іє на поле виходив його брат-близнюк Еделіно.

Едгар Іє перейшов до Динамо у лютому цього року. Проте, через три місяці клуб виявив, що на поле виходив не він, а його брат-близнюк Еделіно.

Цю шалену історію розкрив журналіст Даніель Сендре. Він повідомив, що в Динамо Бухарест почали підозрювати недобре, коли "Едгар" не володів англійською мовою, спілкуючись лише португальською. Це стало дивним, адже Едгар Іє виступав в Іспанії, Франції, Туреччині та Нідерландах. Журналіст Емануель Росу також додав, що Динамо просило "Едгара" показати посвідчення водія, але той відмовився.

У разі офіційного підтвердження підміни гравців Динамо ризикує втратити 8 очків, здобутих у п'яти матчах, де грав Еделіно замість Едгара.

Едгар Мігель Іє народився 1 травня 1994 року. Він грав за збірну Гвінеї-Бісау, а також за юнацькі збірні Португалії. Почав кар'єру в Спортингу, а потім перейшов до Барселони Б. За першу команду "блаугранас" він зіграв лише один матч. Після Барселони Іє виступав за Вільярреал Б, Ош Белененсеш, Лілль, Нант, Трабзонспор, Фейєноорд та Башакшехір.

Еделіно також грав за юнацькі команди Спортингу, але його кар'єра склалася скромніше. Він виступав за клуби з Португалії та Польщі.

Джерело: Marca

Читайте також: Лунін погоджується залишитися в Реалі, але його майбутнє залишається невизначеним

Барселона - Реал Сосьєдад: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 13 травня 2024

Травмований гравець Реала: Я думаю, що зіграю у фіналі Ліги чемпіонів

559
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS