Поділитись:

Німецький клуб оштрафували на солідну суму

Субота, 11 травня 2024, 14:14
294
0
0
Німецький клуб оштрафували на солідну суму

фото: https://twitter.com/fckoeln

Наче Кельн не мав достатньо інших турбот на цей момент, спортивний суд DFB знову оштрафував рейнських футболістів. Цього разу на суму 37 000 євро. Причиною великого штрафу стали проступки вболівальників Кельна на домашньому матчі Бундесліги проти франкфуртського Айнтрахта на початку лютого.

DFB назвав кидання «різних предметів, зокрема золотих монет» і спалювання «55 піротехнічних засобів» одними з двох основних правопорушень, скоєних фанатами ФК. Клуб ідентифікував двох порушників, що призвело до меншого штрафу, ніж спочатку вимагалося.

Раніше «Еффзе» вже був оштрафований на значні суми, що було дуже болючим для клубу, який і так перебуває у скрутному фінансовому становищі. Діюча трансферна заборона також сильно вдарила по клубу, що, ймовірно, також призвело до того, що Кельн зараз притиснутий до стіни та, ймовірно, знаходиться на межі вильоту з Бундесліги.

Для всіх вболівальників традиційного рейнського клубу цей сезон можна забути. Відстаючи на п'ять очок від 16-го місця, яке зараз займає Майнц, Кельн просто зобов'язаний виграти останні два матчі, щоб зберегти мрію про Бундеслігу. Прямий конкурент у боротьбі за виліт, Уніон Берлін, чекає на Кельн цими вихідними перед поїздкою до Гайденгайму в останньому турі.

Читайте також: Наполі - Болонья: прогноз Конкурента на матч Серії А, 11 травня 2024

Фатальна травма: Зірка збірної Німеччини не зіграє на Євро-2024

294
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS