Поділитись:

Фатальна травма: Зірка збірної Німеччини не зіграє на Євро-2024

Субота, 11 травня 2024, 11:52
617
0
0
Фатальна травма: Зірка збірної Німеччини не зіграє на Євро-2024

Джерело фото: https://twitter.com/ActuFoot_

Поточний сезон Баварії наповнений травмами. Мюнхенський клуб за цей рік стикнувся з травмами Ноєра, де Лігта, Комана, Сане та багатьох інших.

Однак є один гравець, який був стикаєтьсся з постійними проблемами, більше, ніж будь-хто інший. Мова йде за Сержа Гнабрі, який знову отримав ушкодження. Цього разу це сталося у матчі півфіналу Ліги чемпіонів проти Реал. Німецький гравець був замінений у середині першого тайму через скаргу на біль у м’язах.

Баварія підтвердила, що Гнабрі отримав розрив м'язів лівого стегна, що означає для нього достроковий кінець поточного сезону.

Гнабрі може пропустити Євро-2024 з Німеччиною. Хоча поки що невідомо, як довго 28-річний гравець буде лікуватися, зазначається, що термін відновлення для цієї травми становить приблизно півтора місяця. Однак, Гнабрі страждає від травм м’язів з грудня, що свідчить про вірогідність більш тривалого лікування.

Таким чином, якщо вінгер Баварії і зможе повернутися, то це станеться лише в тому випадку, якщо Німеччина зможе вийти на останню стадію турніру - у фінал. 

Читайте також:

Кіліан Мбаппе готовий піти на серйозні жертви заради переходу в Реал

Барселона шкодує, що залишила Хаві тренером ще на один сезон

Ліверпулю загрожує кошмарна дискваліфікація, яка може зіпсувати прощання з Клоппом

617
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS