Поділитись:

Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 11 травня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 11 травня 2024, 11:30
218
0
0
Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 11 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/realmadrid/status/1788539425540243938

Ла Ліга, 35 тур – Мальорка та Лас-Пальмас зіграють важливий матч для свого виживання. Аутсайдер Гранада прийматиме чемпіона мадридський Реал з Андрієм Луніним. Атлетік Більбао протистоятиме середняку Осасуні. Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

Мальорка - Лас-Пальмас

Субота, 11 травня, 15:00.

Мальорка не може виграти вже в 5 матчах поспіль (2 нічиї, 3 поразки), але їхня перевага над зоною вильоту зберігається (6 очок). Вони не програють вдома командам з нижньої половини турнірної таблиці (4 перемоги, 3 нічиї) і в минулому матчі зуміли пропустити лише один гол від Атлетіко Мадрид (1:0).

Лас-Пальмас перебуває у жахливій формі. Вони не можуть виграти вже 8 матчів поспіль (2 нічиї, 6 поразок) і мають найдовшу серію без перемог у Ла Лізі. Вони також не можуть забити в останніх 6 матчах.

Прогноз: Матч обіцяє бути напруженим. Мальорка гратиме на перемогу, адже їм потрібні очки. Лас-Пальмас також потрібен результат, щоб уникнути вильоту.

Цікаві факти:

  • Захисник Майорки Антоніо Райльо - єдиний, хто забив за свою команду в останньому домашньому матчі Ла Ліги, а також він забив єдиний гол Мальорки в матчі проти Лас-Пальмаса на початку сезону.
  • Нападник Лас-Пальмас Сандро Рамірес жодного разу не програвав Мальорці в Ла Лізі (2 перемоги, 2 нічиї), а одного разу забив за свій колишній клуб Вальядолід (3:0).

Статистика: Останні 6 зустрічей між цими командами завершилися або нічиєю (3 рази), або перемогою однієї з команд з різницею в один гол (3 рази).

Букмекери вважають Мальорку фаворитом з коефіцієнтом 1.65.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Мальорка переможе:

Перемога Мальорки - 42%. 
Нічия - 35%.  
Перемога Лас-Пальмаса - 22%.


Гранада - Реал Мадрид

Субота, 11 травня, 17:15.

Гранада програла останній матч Севільї (0:3) і перебуває в зоні вильоту. Вони взагалі не можуть виграти на виїзді в цьому сезоні і вдома програли 7 з останніх 15 матчів. Також команда програла останні 15 матчів Реал Мадриду із загальною різницею голів -40!

Реал Мадрид вже став чемпіоном Іспанії і тепер може дозволити собі ротацію складу. Вони виграли останні 4 виїзні матчі в Ла Лізі і не пропускають голів на виїзді вже 3 гри поспіль. Цікаво, що в останніх 6 візитах на поле Гранади Реал Мадрид завжди перемагав і забивав рівно 4 голи за матч.

Прогноз: Матч обіцяє бути легким для Реала. Гранада навряд чи зможе чинити опір. 

Цікаві факти:

  • Лукас Боє з Гранади забив 2 голи в останніх 4 матчах команди, причому 3 з 5 його голів у цьому сезоні Ла Ліги були забиті після 80-ї хвилини.
  • Браїм Діас з Реала може забити швидкий гол, адже 3 з його 4 останніх голів у всіх турнірах ставали голами, які відкривали рахунок у матчі.

Статистика: Гранада в цьому сезоні Ла Ліги пропускає в середньому рівно по одному голу в першому таймі за матч - це найгірший показник у лізі.

Букмекери вважають Реал фаворитом з коефіцієнтом 1.50.

Ми вважаємо, що Реал переможе:

Перемога Гранади - 23%. 
Нічия - 37%.  
Перемога Реал Мадрид - 39%.


Атлетік Більбао - Осасуна

 

 

Субота, 11 травня, 22:00.

Атлетік Більбао все ще претендує на місце в Лізі чемпіонів. Вони перебувають на п'ятому місці і виграли останній матч, попри те, що завершували гру вдев'ятьох. Вдома вони не програють вже 19 матчів (14 перемог, 5 нічиїх).

Осасуна навпаки програла останні 4 матчі і не може виграти на виїзді з початку року (2 нічиї, 4 поразки). Вони також виграли лише раз на полі Атлетіка Більбао з початку сезону 2007/08 (4 нічиї, 9 поразок).

Прогноз: Матч обіцяє бути перевагою Атлетіка. Вони грають вдома і значно краще виступають останнім часом. З огляду на домашню форму Атлетіка та невдачі Осасуни на виїзді, швидше за все перемога господарів поля. 

Цікаві факти:

  • Півзахисник Атлетіка Ніко Вільямс віддав 2 гольові передачі в останньому матчі і вигравав усі 6 матчів, в яких забивав вдома.
  • Хавбек Осасуни Ікер Муньйос - єдиний гравець команди, хто забив двічі з середини березня, і обидва голи він забив після перерви.

Статистика: Осасуна пропускала голи після 84-ї хвилини в трьох з останніх чотирьох матчів на виїзді.

Букмекери вважають Атлетік фаворитом з коефіцієнтом 1.50.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Атлетік переможе:

Перемога Атлетік Більбао - 58%. 
Нічия - 25%.  
Перемога Осасуни - 17%.

Читайте також: Відео ставить під сумнів рішення щодо офсайду Де Лігта у матчі з Реалом

Реал був настільки впевнений у перемозі над Баварією, що створив спеціальні футболки (+ВІДЕО)

Відомі оцінки та статистика Луніна в матчі проти Баварії

Лунін прокоментував вихід Реала у фінал ЛЧ

218
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS