Поділитись:

Ексзірка Челсі обурений тим, що матчі АПЛ гратимуться в США

Середа, 08 травня 2024, 15:56
231
0
0
Ексзірка Челсі обурений тим, що матчі АПЛ гратимуться в США

Фото: SNS Group

Колишній гравець та експерт Кріс Саттон прогнозує, що матчі АПЛ відбуватимуться в США у майбутньому, оскільки NBC активно просуває цю угоду.

За даними ЗМІ, американський телевізійний гігант прагне, щоб матчі-відкриття сезону АПЛ відбулися в США, де трансляції АПЛ є більш прибутковими, ніж у будь-якій іншій закордонній країні. Колишня зірка Челсі та Блекберна Саттон є одним із багатьох експертів, які дуже скептично ставляться до цього кроку, але у своєму останньому випуску подкасту "It's All Kicking Off" він заявив, що це неминуче, "тому що гроші вирішують все".

«Я думаю, що це зрештою трапиться, ймовірно, тому що гроші вирішують все. Але просто згадайте початок сезону. Чи вважаєте ви, що американській аудиторії сподобався б матч-відкриття між Шеффілд Юнайтед та Бернлі?

 

Це лише про те, щоб дбати про "великих хлопців" комерційно, правда? Дбають про еліту. Ось чому це трохи смердить. Це не буде смердіти, якщо це буде однаково для всіх. Якщо всі залучені, і кожна команда АПЛ отримає шанс на це».

Прем'єр-ліга нещодавно підтвердила, що наразі не планує проводити матчі в США, але NBC Sports продовжує наполягати на тому, щоб ігри відбувалися за океаном. Кількість товариських матчів між англійськими командами в США збільшується, що підтверджується Літньою серією АПЛ, але переважна більшість уболівальників у Великій Британії вважають, що проведення матчів АПЛ за кордоном – це занадто.

Джерело: All Kicking Off

Читайте також: У ЗСУ прокоментували ситуацію із футболістом ФК Хуст і ТЦК

Мбаппе та ПСЖ встановили невтішний антирекорд, вилетівши з Ліги чемпіонів

Президент Реала зустрівся із Луніним перед вирішальним матчем проти Баварії (+ФОТО)

231
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS