Поділитись:

Тренер французького клубу накинувся на арбітра

Понеділок, 06 травня 2024, 16:12
187
0
0
Тренер французького клубу накинувся на арбітра

фото: Google

Головний тренер Меца Ласло Белені висловив невдоволення суддівством, яке призвело до поразки його команди від Ренна з рахунком 3:2. Цей програш поставив клуб у скрутне становище, адже до завершення чемпіонату залишилося лише дві гри. 

Клуб знаходиться в нижній трійці, і перемога над Ренном дозволила б йому зрівнятися за очками (але з меншою різницею забитих і пропущених м'ячів) з Гавром. І деякий час здавалося, що Мец близький до досягнення цієї мети і продовжує тиснути на Гавр. 

Однак серія суперечливих суддівських рішень остаточно завершила боротьбу Меца, і за два матчі, що залишилися, їм необхідно виграти обидві гри, щоб мати хоч якийсь шанс забезпечити собі місц в Лізі 1 на наступний сезон, що буде нелегким завданням. В останньому поєдинку клуб зустрінеться із ПСЖ.

Гнів Белені на арбітра був відчутний під час прес-конференції після матчу:

«Я не знаю, чи повинен я кричати, плакати чи сміятися. Я не можу коментувати. Невже я буду говорити з вами і говорити те, що я відчуваю, що у мене на серці? Бо якщо я це зроблю, то одразу ж куплю квиток до дисциплінарного комітету.

 

Такі судження не пройшли б навіть в аматорському футболі. Судити нелегко, і зазвичай, коли суддя виносить рішення, це зрозуміло. Але коли хтось сліпий - і я не маю на увазі когось конкретно - у нього є біла тростина. Якщо у нас є VAR, використовуйте його!» 

Читайте також: Ключовий захисник Баварії ризикує пропустити матч-відповідь з Реалом

Ротань: Мені сподобалося, як виглядала команда

187
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS