Поділитись:

Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 5 травня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Неділя, 05 травня 2024, 11:00
221
0
0
Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 5 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/SevillaFC/status/1784725784445190653

Ла Ліга, 34 тур Осасуна зіграє важливий матч проти Реал Бетіса. Сельта вдома протистоятиме амбітному Вільярреалу. Севілья зіграє проти аутсайдера Гранади. А Райо Вальєкано грати проти Альмерії.

 

Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

 

Осасуна - Реал Бетіс

Неділя, 5 квітня, 15:00.

Осасуна завершує сезон не в кращій формі, здобувши лише одну перемогу в останніх шести матчах. Вони програли дві останні домашні гри і ризикують вперше з 2016 року програти три домашні матчі поспіль. Вболівальники незадоволені грою команди.

На противагу, Реал Бетіс навпаки на ходу, здобувши 2 перемоги та 1 нічию в останніх 3 матчах. Вони знаходяться в зоні єврокубків і хочуть піднятися ще вище. "Бетіс" традиційно успішно грає проти Осасуни, вигравши 10 з останніх 12 зустрічей (1 нічия, 1 поразка).

За ким слідкувати: Рубен Гарсія з Осасуни, який забив минулого разу, постарається забити і в цьому матчі. Він вже три матчі поспіль вражає ворота "Бетіса". В свою чергу, Вільян Жозе з "Бетіса" забив швидкий гол в минулій зустрічі і взагалі 10 з 11 своїх останніх голів він забивав до перерви.

Цікава статистика: До цього туру "Реал Бетіс" частіше за будь-яку іншу команду в Ла Лізі повторював результат на табло після перерви (24 рази).

Прогноз: Матч обіцяє бути цікавим. Осасуна гратиме вдома та прагнутиме виправитись. "Реал Бетіс" більш мотивований та має психологічну перевагу. Швидше за все переможе "Бетіс", але не можна виключати і нічиєї.

Букмекери вважають Реал фаворитом з коефіцієнтом 2.38.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Бетіс не програє:

Перемога Осасуни - 31%. 
Нічия - 33%.  
Перемога Реал Бетіса - 36%.


Сельта - Вільярреал

Неділя, 5 квітня, 17:15.

Сельта веде боротьбу за виживання в Ла Лізі. Вони звільнили головного тренера Рафаеля Бенітеса в середині березня через незадовільні результати. Новий тренер трохи виправив ситуацію, здобувши 2 перемоги в 5 матчах, але програш Алавесу з рахунком 3:0 в останньому турі викликає побоювання вболівальників. Статистика домашніх зустрічей проти Вільярреала також не радує - лише 1 перемога в останніх 11 матчах (5 нічиїх, 5 поразок).

Вільярреал навпаки на ходу, вони йдуть за єврокубками та перемогли в двох останніх матчах чемпіонату. "Жовта субмарина" не програє вже в шести виїзних матчах Ла Ліги (4 перемоги, 2 нічиї) і може повторити свою найдовшу таку серію з 2017 року. Водночас їхня слабка оборона в гостях (лише 2 "сухих" матчі в 16 зустрічах) може стати проблемою.

За ким слідкувати: Юрген Стренд Ларсен з Сельти забив 11 голів у цьому сезоні Ла Ліги, і його останні три голи були забиті після 70-ї хвилини. Втім, його може затьмарити Жерар Морено з Вільярреала, який забив 7 голів у 13 зустрічах з Сельтою, включаючи один гол у цьому матчі минулого сезону.

Цікава статистика: Виїзні матчі Вільярреала в Ла Лізі цього сезону в середньому приносять 3.38 голів - це найвищий показник серед усіх команд турніру.

Прогноз: Матч обіцяє бути результативним. Сельта битиметься за очки, але оборона Вільярреала не завжди надійна. Швидше за все гостей влаштує і нічия, але вони постараються перемогти. 

Букмекери вважають Сельту мінімальним фаворитом з коефіцієнтом 2.30.

Ми вважаємо, що Вільярреал не програє:

Перемога Сельти - 24%. 
Нічия - 36%.  
Перемога Вільярреала - 40%.


Севілья - Гранада

Неділя, 5 квітня, 22:00.

 

Букмекери вважають Севілью фаворитом з коефіцієнтом 1.65.

Севілья майже забезпечила собі місце в Ла Лізі на наступний сезон. Вони виграли 3 з 4 останніх матчів і відірвалися від зони вильоту на 12 очок. Вдома їхня форма покращилась - 3 перемоги в 4 матчах після 10-матчевої серії без перемог.

Гранада навпаки бореться за виживання. Вони не програють уже в 3 матчах (2 перемоги, 1 нічия) та зберігають шанси залишитися в Ла Лізі. Проте їхня виїзна статистика жахлива - 0 перемог (3 нічиї, 13 поразок). Також вони програли останні 4 матчі Севільї на її полі.

За ким слідкувати: Лукас Окампос з Севільї забивав у 3 з 4 останніх зустрічей з Гранадою, включаючи 2 останні. Мірто Узуні з Гранади забивав у всіх 4 переможних матчах команди цього сезону та має 5 голів в останніх 8 зустрічах.

Цікава статистика: Севілья відкривала рахунок у кожному з 5 останніх домашніх матчів.

Прогноз: Севілья більш мотивована показати хороший результат своїм вболівальникам. Гранада традиційно невдало грає на виїзд та програла останні 4 зустрічі Севільї. 

Ми вважаємо, що Севілья переможе:

Перемога Севільї - 51%. 
Нічия - 28%.  
Перемога Гранади - 22%.


Райо Вальєкано - Альмерія

 

Неділя, 5 квітня, 22:00.

Райо Вальєкано близький до того, щоб забезпечити собі збереження місця в Ла Лізі. Їм потрібно перемогти вже вилетівшу з Ла Ліги Альмерію. Райо не програє вдома вже в 5 матчах (2 перемоги, 3 нічиї) і загалом програв лише 1 раз Альмерії в останніх 8 зустрічах на своєму полі (5 перемог, 2 нічиї).

Альмерія вже втратила місце в Ла Лізі, але ще може уникнути останнього місця. Вони нечасто перемагають (1 раз в цьому сезоні) і мають слабку оборону. Єдина перемога в цьому сезоні на виїзді була проти Лас-Пальмаса (1:0).

За ким слідкувати: Флоріан Лежеюн з Райо Вальєкано неочікувано забив 2 голи в останніх 4 домашніх матчах. Чоло Лосано з Альмерії забивав у двох останніх матчах поспіль (правда, обидва матчі були програні).

Цікава статистика: В 5 з 10 останніх матчів Альмерії показували червону картку.

Прогноз: Райо Вальєкано явний фаворит. Вони добре грають вдома останнім часом і вже перемагали Альмерію в цьому сезоні. Гостям нічого втрачати, тому можлива груба гра з їхньої сторони.

Букмекери вважають Вальєкано фаворитом з коефіцієнтом 1.56.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Райо переможе:

Перемога Райо Вальєкано - 47%. 
Нічия - 32%.  
Перемога Альмерії - 21%.

Читайте також: Манчестер Юнайтед близький до підписання Андрія Луніна

Тренер Жирони про Довбика: Звання найкращого бомбардира важливе

Легенда Реала хоче перейти в MLS цього літа

Хабі Алонсо може вплинути на шанси Барселони в Лізі чемпіонів 2024/25

221
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS