Поділитись:

Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 4 травня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 04 травня 2024, 11:00
274
0
0
Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 4 травня  2024

Джерело фото: https://x.com/realmadrid/status/1785610124104507681

Ла Ліга, 34 тур  Реал Сосьєдад прагне повернутися на шлях перемог, зустрічаючись з Лас-Пальмасом. Мадридський Реал з Андрієм Луніним прийматиме аутсайдера Кадіс. А Мальорка зіграє проти Атлетіко Мадрид. Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

Реал Сосьєдад - Лас-Пальмас

 

Субота, 4 квітня, 15:00

Реал Сосьєдад після трьох поразок поспіль втратив свою впевненість і ледь утримується в зоні єврокубків. Вони не можуть виграти вдома вже в 11 матчах (1 перемога, 5 нічиїх, 5 поразок) і сподіваються покращити цю статистику в матчі з аутсайдером.

Лас-Пальмас перебуває у середині таблиці і не бореться за виживання. Вони не можуть виграти вже 9 матчів поспіль (2 нічиї, 7 поразок) і не забивають голів в останніх 6 зустрічах. На виїзді вони також грають невдало (2 нічиї, 3 поразки в останніх 5 матчах) і жодного разу не змогли забити команді з топ-8 цього сезону.

Прогноз: Матч обіцяє бути одностороннім. Реал Сосьєдад сильніший за свого суперника і повинен перемагати, щоб повернутися на шлях перемог. 

Цікаві факти:

  • Мікель Оярсабаль з Реал Сосьєдад може забити свій 10-й гол у Ла Лізі цього сезону. 5 з останніх 6 його голів були першими забитими за матч.
  • Жоден нападник Лас-Пальмас не забивав в останніх 6 матчах. Востаннє відзначився Мунір Ель-Хаддаді в матчі проти Гетафе (3:3).

Статистика: Шість з дев'яти поразок Лас-Пальмас на виїзді в цьому сезоні Ла Ліги були з мінімальним розривом в один гол.

Букмекери вважають Сосьєдад фаворитом з коефіцієнтом 1.33.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Сосьєдад переможе:

Перемога Реал Сосьєдада - 54%. 
Нічия - 30%. 
Перемога Лас-Пальмаса - 17%.


Реал Мадрид - Кадіс

 

Субота, 4 квітня, 17:15.

Реал Мадрид цього тижня може святкувати перемогу в Ла Лізі, якщо їх головні конкуренти Барселона не зможе здобути перемогу. Вони виграли останні 6 матчів у чемпіонаті і не поступалися на своєму полі в цьому сезоні (14 перемог, 2 нічиї).

Кадіс навпаки веде боротьбу за виживання. Вони перебувають за п'ять очок від рятівної зони і програли три останні зустрічі Реалу. На виїзді команда також грає невдало (6 нічиїх, 10 поразок) і ще не перемагала в цьому сезоні Ла Ліги.

Прогноз: Матч обіцяє бути легким для Реала. Вони грають вдома і значно сильніші за свого суперника. 

Цікаві факти:

  • Вінісіус Жуніор з Реал Мадрид може знову забити перший гол, як він зробив це проти Баварії у Лізі чемпіонів. Він вже 9 разів забивав першим у цьому році.
  • Форвард Кадіса Максі Гомес програв 9 з 11 матчів проти Реала, але забивав або віддавав результативні передачі у двох інших зустрічах.

Статистика: Реал Мадрид пропустив голи лише в одному з восьми домашніх матчів проти команд з нижньої половини таблиці Ла Ліги в цьому сезоні (7 перемог, 1 нічия).

Букмекери вважають мадридців фаворитом з коефіцієнтом 1.33.

Ми вважаємо, що Реал переможе:

Перемога Реал Мадрид - 54%. 
Нічия - 30%. 
Перемога Кадіса - 17%.


Мальорка - Атлетіко Мадрид

 

Субота, 4 квітня, 22:00.

Мальорка за підсумками цього сезону може вилетіти з Ла Ліги. Вони не можуть виграти в останніх двох матчах (1 нічия, 1 поразка) і перебувають за шість очок від зони вильоту. Цікаво, що Мальорка вигравала свої два останні домашні матчі проти Атлетіко Мадрид (1:0).

Атлетіко Мадрид майже забезпечив собі місце в Лізі чемпіонів на наступний сезон. Вони виграли останній матч у чемпіонаті проти Атлетік Більбао (3:1) і випереджають найближчого конкурента на 6 очок. Водночас команда дуже невдало грає на виїзді (2 нічиї, 6 поразок в останніх 8 матчах усіх турнірів) і не може виграти на виїзді в Ла Лізі з кінця січня (1 перемога, 2 нічиї, 6 поразок).

Прогноз: Матч обіцяє бути напруженим. Мальорка битиметься за очки, адже їм потрібен результат. Атлетіко Мадрид навряд чи ризикуватиме. 

Цікаві факти:

  • Ведат Мурікі з Мальорки може забити Атлетіко Мадрид втретє поспіль на своєму полі. Він робив це у двох останніх домашніх перемогах з рахунком 1:0.
  • Анхель Корреа з Атлетіко Мадрид майже завжди виграє, коли забиває. Він має 6 перемог і 1 нічию в Ла Лізі цього сезону після своїх голів.

Серія: Атлетіко Мадрид не вигравав жоден з останніх 11 виїзних матчів Ла Ліги з перевагою 2+ голи.

Букмекери вважають Атлетіко фаворитом з коефіцієнтом 2.15.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Мадрид переможе:

Перемога Мальорки - 28%. 
Нічия - 26%. 
Перемога Атлетіко Мадрид - 46%.

Читайте також: Яремчук не залишиться у Валенсії: офіційна причина прощання з українцем

Топклуб готовий активувати клаусулу Довбика

Інсайдер підтвердив, що Реал запропонував Луніну новий контракт

274
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS