Поділитись:

Трент Александер-Арнольд зустрічається з донькою відомого актора (+ФОТО)

П'ятниця, 03 травня 2024, 17:40
190
0
0
Трент Александер-Арнольд зустрічається з донькою відомого актора (+ФОТО)

Фото: BackGrid

Зірка Ліверпуля та збірної Англії Трент Александер-Арнольд ходить на побачення з моделлю Айріс, донькою відомого актора Джуда Лоу – дворазового номінанта на премію "Оскар" (2000, 2004), чотириразового — на премію "Золотий глобус". Найбільшу популярність отримав після фільмів "Талановитий містер Ріплі", "Холодна гора", "Близькість". 

За словами The Sun, пара, яка познайомилася минулого місяця на зйомках, "прагне побачити, куди приведуть їхні стосунки". 23-річна Айріс та 25-річний Трент зустрілися під час зйомок рекламного кампанії Guess Jeans, амбасадорами якої вони обоє є. Інсайдер світу моди розповів:

«Вони одразу ж знайшли спільну мову, обмінялися номерами телефонів і почали стежити один за одним в Instagram. З того часу вони регулярно спілкуються через WhatsApp і краще пізнають одне одного».

Фото: BackGridФото: BackGridФото: BackGridФото: BackGrid

Трент став відомим завдяки регулярній грі за Ліверпуль та збірну Англії. Але Айріс вперше привернула увагу громадськості у віці двох років, коли вона випадково підібрала таблетку екстазі в лондонському клубі Soho House.

Вона була на святкуванні дня народження маленького друга, коли її мама Саді помітила, що вона її проковтнула. Її швидко доставили до лікарні, і на щастя, нічого страшного не сталося, хоча Soho House ледве не закрили.

У 2021 році вона сміливо поголила голову, заради ролі в шестисерійному панк-серіалі Денні Бойла "Пістоль". Вона також дефілювала на деяких із найкращих показів світу моди, а нещодавно з'явилася на обкладинці британського Vogue.

Фото: Instagram @lirisawФото: Instagram @lirisawФото: Instagram @lirisawФото: Instagram @lirisawФото: Instagram @lirisawФото: Instagram @lirisawФото: Instagram @lirisawФото: Instagram @lirisaw

Джерело: The Sun

Читайте також: Легенда Ліверпуля про Салаха: Це найбільш егоїстичний гравець

Галлагер облаяв арбітра під час перемоги Челсі над Тоттенгемом (+ВІДЕО)

Англійський футбол сам вбиває свої шанси на Єврокубки, - Юрген Клопп

Почеттіно після перемоги над Тоттенгемом: Моє майбутнє не в моїх руках

190
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS