Поділитись:

Олександрія - Рух: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 4 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 04 травня 2024, 07:58
327
0
0
Олександрія - Рух: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 4 квітня 2024

фото ФК Рух

Рух у матчі першого кола з Олександрією мав перевагу по грі, але не зумів її втілити в голи, а тому команди завершили туру гру нульовою нічиєю. Сподіваємось, що сьогодні голи будуть і ми подивимось цікавий матч. Старт гри заплановано о 13:00 за київським часом.

Отримати круті бонуси можна тут.

Олександрія

Команда Ротаня добре розпочала весняну частину УПЛ, здобувши 8 очок за 5 турів, але потім в олександрійців щось пішло не так. Зараз в команди триває 6-матчева безвиграшна серія. Зрозуміло, що це позначилось і на турнірній таблиці, де "містян" цілком можна називати борцями за виживання, оскільки від зони перехідних матчів їх відділяє лише 4 бали. 

Тому Олександрії потрібно віднайти себе зразка березневих матчів інакше матч з Оболонню в останньому турі може перетворитись на своєрідний фінал за уникнення перехідних матчів, або збереження прописки в УПЛ. Щоправда, сьогодні "містянам" доведеться здобувати результат без Кампоса, який вже встиг зібрати 4 жовті картки.

Рух

Львів'яни навесні набрали чудову форму, завдяки чому не просто повернулись у боротьбу за єврокубки, а й наблизився на відстань одного балу до четвертого Дніпра-1. Це й не дивно, оскільки в дніпрян 2 перемоги за 9 весняних матчів, а у львів'ян 5 за таку ж кількість матчів. Та й загалом за останні 11 матчів у Руха  лише 1 поразка від донецького Шахтаря (1-3). 

Зокрема, в попередньому турі "жовто-чорним" вдалось здобути вольову перемогу над Вересом (3-1), що дозволяє їм повноцінно вклинитись у боротьбу за чеверте місце, але для цього потрібні подальші втрати очок Дніпра-1 та власні перемоги. 

Зірвати джекпот можна тут

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Рух - коефіцієнт 2.55

Ми думаємо, що Рух не програє:

Перемога Олександрії - 27%

Нічия - 35%

Перемога Руху - 38%

Читайте також:

Став відомий транслятор фіналу Кубка України

Слован припинив співпрацю із скандальним гравцем київського Динамо

Комітет арбітрів прокоменував спірне рішення наприкінці матчу Дніпро-1 - Динамо

327
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS