Поділитись:

Марсель та Аталанта не виявили сильнішого у першому матчі півфіналу Ліги Європи

Четвер, 02 травня 2024, 23:51
173
1
0
Марсель та Аталанта не виявили сильнішого у першому матчі півфіналу Ліги Європи

Джерело фото: https://twitter.com/OM_Officiel

Сьогодні, 2 травня, відбувся перший матч півфіналу Ліги Європи, між Марселем та Аталантою. Поєдинок закінчився з рахунком 1:1.

Перший тайм почався на рівних. Обидві команди всіма силами намагалися атакувати ворота суперника. Гра зміщувалася з одної частини поля на іншу. Аталанта змогла першою знайти свою можливість та успішно реалізувати її. На 11 хвилині Тен Копмайнерс виклав м'яч під удар своєму одноклубнику Джанлука Скамакка, який з пострілу забив у ворота французів. Чекати на відповідь Марселя довго не довелося. Господарям знадобилося дев'ять хвилин, щоб зрівняти рахунок. Жоффре Кондогбія відпасував на Шанселя Мбемба, і він не чекаючи завдав неймовірного удару з далекої відстані. М'яч зрикошетив від стійки воріт та опинився у воротах. По ходу тайму обидві команди намагалися вийти вперед, проте їм не вистачило реалізації. На перерву суперники пішли з нічийним рахунком. 

Другий тайм почався ідентично до попереднього. На 64 хвилині Марсель міг виходити вперед, проте гол було скасовано через офсайд. Це стало поштовхом для господарів, які знову та знову продовжували атакувати ворота Аталанти. Але всі небезпечні моменти закінчувалися нічим, здебільшого м'яч пролітав повз ворота, або ж захисники гостей зупиняли атаку ще до її початку. Італійський клуб продовжував оборонятися, дуже рідко проявляючи бажання вийти вперед у рахунку. Схоже їх цілком влаштовує подібне закінчення першого матчу. Марсель ще декілька разів створив гідні моменти, але команді явно варто попрацювати над реалізацією перед наступною грою. 

Марсель — Аталанта 1:1

Голи: Мбемба 20' — Скамакка 11'

Марсель: Лопес — Клосс (Мерлен 65'), Мбемба, Балерді, Мурільйо (Унахі 72') — Харіт (Ндіає 72'), Верету, Кондогбія — Сарр (Мумбанья 65'), Обамеянг, Енріке

Атланта: Муссо — Колашинац (Пашалич 16'), Дьїмсіті, Скальвіні — Руджері, Едерсон, де Рон, Дзаппакоста (Гетебур 85') — Копмайнерс — Скамакка (Лукман 59'), де Кетеларе (Міранчук 84')

Попередження: Балерді 69'

Читайте також:

Баварія зацікавлена в підписанні Бернардо Сілви

Карло Анчелотті хвилюється щодо майбутнього Луки Модрича та Тоні Крооса у Реалі

173
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS