Поділитись:

АПЛ: прогнози Конкурента на матчі 4 травня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 04 травня 2024, 09:30
117
0
0
АПЛ: прогнози Конкурента на матчі 4 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/ManCity/status/1785639685617823886

АПЛ, 36 тур – Брентфорд з Єгором Ярмолюком прийматиме непростий Фулгем. Бернлі, яка бореться за виживання зіграє з Ньюкаслом, котрий хоче потрапити до єврокубків. Шеффілд Юнайтед проводить прощальні матчі в АПЛ, зіграюти з Ноттінгем Форест. Ман Сіті прагне повернути собі лідерство, зустрічаючись з Вулвергемптоном. Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

Брентфорд - Фулгем

 

Субота, 4 травня, 17:00.

Брентфорд достроково гарантував собі збереження місця в АПЛ і прагне завершити сезон перемогою. Вони програли останній матч Евертону (0:1) і не хочуть, щоб ця зустріч стала для них "нудною". Також у них хороша статистика проти Фулгема - 2 поразки в останніх 10 зустрічах (6 перемог, 2 нічиї), особливо вдома (4 перемоги поспіль).

Фулгем перебуває в середині таблиці, але виграв лише один матч з останніх шести (2 нічиї, 3 поразки). Вони погано грають на виїзді (3 перемоги) і не можуть виграти два матчі поспіль у лондонських дербі на виїзді з серпня 2003 року.

Прогноз: Матч обіцяє бути атакувальним, адже Брентфорду нема чого втрачати. Фулгем також може зіграти назустріч. Господарі поля виглядають фаворитами, враховуючи їхню домашню статистику проти суперника. 

Цікаві факти:

  • Йоан Вісса з Брентфорда забив 6 голів в останніх 10 матчах, але його команда виграла лише одну зустріч, коли він відзначався.
  • Тімоті Кастань з Фулгема відзначився результативними діями в двох матчах поспіль. Він не робив цього так часто з вересня 2020 року.

Статистика: Брентфорд не пропускав голів у перші 30 хвилин останніх шести домашніх матчів.

Букмекери вважають Брентфорд фаворитом з коефіцієнтом 2.20. 

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Брентфорд переможе:

Перемога Брентфорда - 42%. 
Нічия - 35%. 
Перемога Фулгема - 23%.


Бернлі - Ньюкасл

 

Субота, 4 травня, 17:00.

Бернлі продовжує боротьбу за виживання в АПЛ. Вони не програють вже в восьми матчах чемпіонату (2 перемоги, 5 нічиїх) і вірять у свій порятунок. Цікаво, що їхнім суперником у цьому матчі є Ньюкасл, який позаминулого сезону відправив їх у Чемпіоншип.

Ньюкасл також потребує очок, щоб потрапити до єврокубків. Вони виграли чотири з останніх шести матчів у АПЛ, але на виїзді команда грає невдало (3 перемоги, 2 нічиї, 8 поразок в останніх 13 матчах).

Прогноз: Матч обіцяє бути напруженим. Бернлі битиметься за очки, адже їм потрібен результат. Ньюкасл також не збирається програвати. 

Цікаві факти:

  • Зекі Амдуні з Бернлі забив свій перший гол у 2024 році з пенальті на Олд Траффорд. Це його третій гол у п'яти останніх матчах за клуб.
  • Каллум Вілсон з Ньюкасла також забив минулих вихідних і відзначився 5 голами в останніх чотирьох зустрічах з Бернлі, включаючи дубль у своєму останньому візиті на Терф Мур.

Серія: Бернлі забивав рівно по одному голу в усіх шести домашніх матчах АПЛ проти Ньюкасла.

Букмекери вважають "сорок" фаворитом з коефіцієнтом 1.95. 

Ми вважаємо, що Ньюкасл переможе:

Перемога Бернлі - 21%. 
Нічия - 26%. 
Перемога Ньюкасла - 53%.


Шеффілд Юнайтед - Ноттінгем Форест

 

Субота, 4 травня, 17:00.

Шеффілд Юнайтед офіційно вилетів з АПЛ після поразки від Ньюкасла (1:5). Вони програли 5 з останніх 6 матчів і не можуть виграти вдома з грудня (3 нічиї, 5 поразок).

Ноттінгем Форест після поразки від Манчестер Сіті (0:2) перебуває на 16 місці, на 1 очко вище зони вильоту. Їм потрібно перемагати команди нижчої частини таблиці, щоб вижити. Вони виграли лише один матч з останніх чотирьох і не можуть перемогти на виїзді в цьому році (2 нічиї, 5 поразок).

Прогноз: Матч обіцяє бути цікавим. Шеффілд Юнайтед вже нічого не втрачає, але може захотіти красиво попрощатися з АПЛ. Ноттінгем Форест потрібна перемога. Зважаючи на невдачі гостей на виїзді, господарі поля можуть здивувати. 

Цікаві факти:

  • Анель Ахмедходжич з Шеффілд Юнайтед раніше виступав за Ноттінгем Форест. Він забив гол минулого матчу.
  • Морган Гіббс-Вайт з Ноттінгем Форест минулий сезон провів в оренді саме в Шеффілд Юнайтед. Він відзначився 5 результативними діями в останніх 7 матчах.

Серія: Шеффілд Юнайтед отримував менше двох жовтих карток в останніх чотирьох матчах.

Букмекери вважають Форест фаворитом з коефіцієнтом 1.65. 

Ми вважаємо, що буде бойова нічия:

Перемога Шеффілд Юнайтед - 33%. 
Нічия - 36%. 
Перемога Ноттінгем Форест - 30%.


Манчестер Сіті - Вулвергемптон

 

Субота, 4 травня, 19:30.

Манчестер Сіті після вильоту з Ліги чемпіонів виграв три останні матчі в усіх турнірах і не пропускав голів. Вони постараються зберегти цю серію і скоротити відставання від Арсеналу до одного очка (у Сіті є гра в запасі). Також вони можуть встановити клубний рекорд - 43 домашні матчі без поразок у всіх турнірах.

Вулвергемптон приїде на матч без свого головного тренера, який відбуває одноматчеву дискваліфікацію. Вони нарешті перервали свою серію з семи матчів без перемог (2 нічиї, 5 поразок), обігравши Лутон Таун (2:1). Їхня ціль на цей сезон - набрати якомога більше очок і забити 5 голів, щоб повторити свій кращий результат в АПЛ з сезону 1972/73 (53 голи).

Прогноз: Матч обіцяє бути атакувальним. Манчестер Сіті сильніший за свого суперника і буде грати вдома. З огляду на їхню форму та невдачі Вулвз на виїзді проти команд з топ-8, перемога господарів поля виглядає більш вірогідною. 

Цікаві факти:

  • Захисник Джошко Гвардіол з Манчестер Сіті забив 3 голи в останніх 5 матчах. До цього він не забивав у своїх 32 матчах за клуб.
  • Матеус Кунья з Вулвз завжди знаходиться в центрі уваги. Він забив 2 голи, віддав 1 результативну передачу і отримав 3 жовті картки в останніх 4 матчах.

Статистика: Манчестер Сіті не забивав більше одного гола вдома лише в одному з 10 матчів АПЛ проти команд, які на цей тур розташовуються на 10 місці або нижче (9 перемог, 1 нічия).

Букмекери вважають Сіті фаворитом з коефіцієнтом 2.20. 

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Сіті переможе:

Перемога Манчестер Сіті - 56%. 
Нічия - 28%. 
Перемога Вулвергемптона - 16%.

Читайте також: Сандро Тоналі отримав нову дискваліфікацію через ставки

Баварія несподівано хоче підписати капітана Ліверпуля

Челсі хоче підписати топового воротаря АПЛ

Ліверпуль випустить форму на італійську тематику (+ВІДЕО)

117
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS