Поділитись:

Шовковський розповів про вірус у київському Динамо

Середа, 01 травня 2024, 20:32
468
0
0
Шовковський розповів про вірус у київському Динамо

Джерело фото https://fcdynamo.com/news/preskonferenciya-oleksandra-shovkovskogo-pislya-matchu-z-veresom-2

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував перемогу над Вересом (3:0) і розповів про проблеми своєї команди.

- Вітаю всіх уболівальників київського Динамо з перемогою! Дякую нашим Збройним Силам, дякую нашим захисникам та захисницям за можливість проводити матчі української Прем’єр-Ліги!

Ми готувалися до цієї гри розуміючи, що наш суперник зробить певні висновки з першого матчу, який ми провели не так давно, де вони на останніх хвилинах вирвали нічию. Розуміли, що буде непростий поєдинок, тому що команда буде захищатися та шукати свої шанси в контратаках. Не все нам вдавалося в першому таймі, але ми розуміли, що після забитого м’яча нам буде трохи легше грати. В принципі, так воно і сталося. На жаль, у цій грі не могли брати участь декілька наших гравців через дискваліфікації. Біловар та Супряга вибули через хворобу. 

- Що це за вірус ходить у команді й коли він закінчиться? Чи кажуть щось з цього приводу лікарі? 

- Я так само незадоволений і збентежений цим. І президент клубу перехворів, і представники тренерського штабу. Сподіваємось, що це вже остання агонія цього вірусу. Ми проводимо усі необхідні медичні заходи для того щоб підтримувати імунну систему. Але на жаль це ситуація, яку складно проконтролювати. 

Динамо станом на сьогодні з 60 очками посідає 2 місце в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від донецького Шахтаря на 4 бали.

Верес має у своєму активі 20 очок і залишається на 14 сходинці.

Читайте також: 

Фото дня. Шалена реакція Томаса Мюллера на гол Вінісіуса у ворота Баварії

Шахтар на виїзді розгромив Чорноморець завдяки хет-трику Марлона

468
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS