Поділитись:

Рома - Баєр Леверкузен: прогноз Конкурента на перший матч півфіналу Ліги Європи, 2 травня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Четвер, 02 травня 2024, 09:05
143
0
0
Рома - Баєр Леверкузен: прогноз Конкурента на перший матч півфіналу Ліги Європи, 2 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/OfficialASRoma/status/1784648640688009724

Реванш торішнього півфіналу Ліги Європи: Рома проти Баєра в рамках першого півфінального матчу Ліги Європи. А якщо ви хочете випробувати свою вдачу, то скористайтеся шаленим бонусом.

 

Рома - Баєр Леверкузен

 

Четвер, 2 травня, 22:00.

На нас чекає реванш одного з двох півфіналів Ліги Європи минулого сезону. Рома, срібний призер турніру 2022/23, знову прийматиме новоспеченого чемпіона Німеччини Баєр Леверкузен. На відміну від італійців, у Баєра тепер нема потреби балансувати між Лігою Європи та внутрішнім чемпіонатом.

Рома опинилася в моторошно схожій ситуації, як і минулого сезону, коли їм не вистачило зовсім трохи, щоб потрапити до Ліги чемпіонів як через Серію А, так і через перемогу в Лізі Європи.

Два тижні тому вони завершили перемогу із загальним рахунком 3:1 над Міланом у чвертьфіналі, зберігаючи свою вражаючу стабільність. Вони досягли півфіналу чотирьох турнірів УЄФА поспіль, в останньому з яких не дозволили Баєру забити жодного голу протягом 180 хвилин, здобувши важку перемогу 1:0. Майже бездоганний домашній рекорд Роми (11 перемог, 1 нічия, 1 поразка) за останні два сезони Ліги Європи робить їх фаворитами на цьому етапі.

Однак завдяки своєму рекордному сезону команда Хабі Алонсо Баєр Леверкузен цього разу вирушить до Риму як фаворит, а не аутсайдер. Нещодавно новоспечені чемпіони Бундесліги обійшли Ювентус і встановили європейський рекорд за найдовшу безпрограшну серію в усіх турнірах, довівши свою поточну серію до 46 матчів без поразок (38 перемог, 8 нічиїх) завдяки нічиї 2:2 із Штутгартом вдома в останньому турі чемпіонату.

Парадоксально, але в травні 2023 року також була нічия в чемпіонаті з Штутгартом між їхньою двома невдачами проти Роми в торішньому півфіналі Ліги Європи, а три нічиї в останніх трьох матчах у всіх турнірах викликають побоювання, що їх надзвичайно успішна кампанія може виснажити команду.

Проте Хабі Алонсо, як дворазовий переможець Ліги чемпіонів у часи своєї ігрової кар'єри, знає, як продовжувати перемагати в цю пору року, і пообіцяв "продовжувати йти вперед і не зупинятися" у своєму особистому прагненні до тренерської історії.

На кого звернути увагу: Джанлука Манчіні став новим римським героєм, відкривши рахунок в обох чвертьфінальних матчах проти Мілана, тоді як його колега по обороні Джеремі Фрімпонг забивав після 70-ї хвилини у двох із останніх трьох матчів Ліги Європи.

Цікава статистика: Баєр Леверкузен відстояв на сухо лише в одному з останніх десяти виїзних матчів плей-оф будь-якого турніру УЄФА.

Прогноз: Очікується напружений матч з невеликою перевагою Роми завдяки фактору свого поля та торішньому успіху проти цього суперника. Однак вражаюча форма Баєра та їхня серія без поразок не дозволяє їх недооцінювати. 

Букмекери вважають леверкузенців фаворитом з коефіцієнтом 2.17.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що буде нічия:

Перемога Роми - 35%.
Нічия - 38%. 
Перемога Баєра - 27%. 

Читайте також: Арсенал готовий продати товариша Зінченка

Президент Марселя обіцяє Аталанті пекельний прийом: Їх чекає пекло

Найкращі бомбардири Ліги чемпіонів УЄФА за всю історію

143
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS