Поділитись:

У Дортмунді розповіли, чому ненавидять ПСЖ

Середа, 01 травня 2024, 15:30
192
0
0
У Дортмунді розповіли, чому ненавидять ПСЖ

фото: https://twitter.com/BVB

На Парі Сен-Жермен чекає ворожнеча, коли вони повернуться на Сигнал Ідуна Парк, щоб зустрітися з дортмундською Боруссією. Обидві команди вже зустрічалися на групових етапах Ліги чемпіонів, але ця зустріч, у півфіналі, обіцяє бути ще більш разючою.

Для чемпіонів Франції це момент, на який клуб довго чекав. Це сезон, коли всі деталі складаються в потрібний момент, і є відчуття, що цей рік може стати їхнім шансом здобути корону, яку вони так відчайдушно шукали.

У Німеччині це буде історія в зовсім іншому світлі. Для клубу Бундесліги це буде битвою за душу футболу, як сказав у листопаді генеральний менеджер Дортмунда Ганс-Йоахім Вацке:

«Ми більше не граємо проти футбольних клубів, а проти держав. Ми граємо проти Катару, який є головним власником ПСЖ, і проти Саудівської Аравії, яка є головним акціонером Ньюкасла».

Настрої, які вболівальники клубу перенесли на цей матч. Опитані RMC Sport, дортмундські фанати чітко дали зрозуміти, що вони думають про "парижан":

«Вони нам тут не дуже подобаються. Я вважаю їхніх гравців зарозумілими».

Або як пояснив французькій газеті журналіст Патрік Бергер зі SkySports:

«Тут люди дуже пишаються власними перемогами. Завдяки місцевому середовищу, місцевим спонсорам, вболівальникам... Було б великою гордістю перемогти таку команду, як ПСЖ, за якою стоїть держава».

Читайте також: Тухель розкритикував свого гравця через помилки у матчі з Реалом

Куртуа прокоментував гру Луніна проти Баварії

192
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS