Поділитись:

АПЛ та Національна ліга планують створити новий турнір

Неділя, 28 квітня 2024, 16:30
116
0
0
АПЛ та Національна ліга планують створити новий турнір

Фото: Setanta Sports

Англійська Прем'єр-ліга та Національна ліга, за повідомленнями, ведуть переговори щодо створення нового кубкового змагання найближчим часом.

За планом, у новому турнірі візьмуть участь молодіжні команди віком до 21 року з клубів Прем'єр-ліги, які змагатимуться проти команд Національної ліги, згідно з виданням The Athletic. За повідомленнями, у змаганнях візьмуть участь 16 найкращих команд вищого дивізіону та 16 найкращих клубів п'ятого дивізіону минулого сезону. Якщо турнір відбудеться, то буде сформовано чотири групи по вісім команд за регіональним принципом, при цьому команди Національної ліги не будуть грати одна проти одної на груповому етапі.

Матчі між командами Національної ліги та молодіжними командами U21 відбуватимуться на домашніх стадіонах клубів нижчого дивізіону, а всі доходи від продажу квитків підуть на поліпшення їхнього фінансового стану протягом сезону. Згідно з повідомленням, половина призових також піде клубу-переможцю з Національної ліги, а друга половина буде розподілена між 56 клубами, які не беруть участь у турнірі, з Національної ліги та шостого дивізіону (Північної та Південної Національних ліг).

Новий турнір був би дуже схожим на Трофей EFL, або Трофей Bristol Street Motors, у якому 48 команд з Першої та Другої ліги та 16 молодіжних команд U21 з клубів Прем'єр-ліги та Чемпіоншипу змагаються у форматі плей-офф.

Переговори щодо змагань все ще тривають між Прем'єр-лігою, Національною лігою та Футбольною асоціацією Англії. Таким чином, терміни проведення турніру залишаються невідомими. Також повідомляється, що фінал цього турніру може відбутися на стадіоні Вемблі.

Джерело: The Athletic

Читайте також: Мохамед Салах покине Ліверпуль цього літа

Агент Судакова зустрівся із представниками клубу АПЛ

Фани Челсі в розпачі через невдалі дії Мудрика проти Астон Вілли (+ВІДЕО)

116
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS