Поділитись:

Зоря - Оболонь: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 28 квітня 2024

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 28 квітня 2024, 09:53
151
0
0
Зоря - Оболонь: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 28 квітня 2024

фото ФК Оболонь

У першому колі Зоря перемогла Оболонь з рахунком 4-2, а команди видали один з найяскравіших матчів сезону. Сьогодні така феєрія навряд чи буде, бо зараз обом передовсім потрібні набрані бали. Проте, можливо, команди нас знову приємно здивують. Старт гри о 13:00 за київським часом.

Отримати круті бонуси можна тут

Зоря 

"Чорно-білі" за останній тиждень двічі програли Шахтарю (1-3 та 1-2), маючи при цьому шанс відібрати очки в фаворита чемпіонату. Про це свідчить хоча б той факт, що переможні голи Шахтар двічі забив на 87 хвилині. Перед цим же луганці перемогли Чорноморець (1-0), повністю перегравши суперника. Це дозволило їм трохи відірватись від зони перехідних матчів, але ще нічого не гарантувало, оскільки, якщо сьогодні Оболонь переможе ця відстань скоротиться до 2 очок.

Тому Зорі точно не має бути легко, навіть попри повернення до складу Батагова, Джордана та Герреро, який у першому колі оформив дубль у ворота "пивоварів". Натомість не зіграє Сапутін, який отримав червону картку у грі з Шахтарем.

Оболонь

Команда Іващенка має 3 нічиї поспіль, завдяки яким тримається в зоні перехідних матчів, але до зони вильоту їм всього 2 бали. У контексті того, що Минай та Верес серйозно додали навесні, а Металіст 1925 почав подавати ознаки життя в останніх матчах це несе загрозу прямого вильоту. Тому Оболоні очки потрібні, а особливо сьогодні, оскільки, як було зазначено вище, в разі перемоги "пивовари" можуть повернути до боротьби за виживання Зорю і, можливо, Олександрію, яка випереджає їх на 4 бали та зіграє з Колосом.

Щодо кадрових проблем, то дискваліфікованих в Оболоні немає і про травми когось з основних гравців теж не повідомлялось.

Зірвати джекпот можна тут

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Зорю - коефіцієнт 1.60

Ми теж думаємо, що Зоря переможе:

Перемога Зорі - 48%

Нічия - 30%

Перемога Оболоні - 22%

Читайте також:

Рух впевнено переміг Верес у 26 турі української Прем'єр-ліги

Шахтар продовжує йти без втрат у весняній частині УПЛ

Минай переміг Чорноморець та покинув останню сходинку в турнірній таблиці

151
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS