Поділитись:

Чарівна футбольна телеведуча Єва Мураті поділилася пікантними світлинами (+ФОТО)

Субота, 27 квітня 2024, 17:55
240
1
0
Чарівна футбольна телеведуча Єва Мураті поділилася пікантними світлинами (+ФОТО)

Фото: Instagram @evamurati

Єва Мураті, яскрава телеведуча, освітлює екрани Албанії своєю харизмою та талантом. 28-річна Єва є успішною актрисою, ведучою та моделлю у своїй країні.

Вона стала головною албанською ведучою нічних трансляцій Ліги Чемпіонів. Родом з Ельбасану, вона володіє італійською мовою і з 2017 року представляє найбільші європейські футбольні події на Tring TV.

За цей час вона зібрала величезну аудиторію у соціальних мережах, маючи майже мільйон підписників на Instagram. Перед початком кар’єри в шоу-бізнесі, Єва здобула освіту з права в Університеті Тірани.

Фото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamurati

Свою телевізійну кар’єру вона розпочала у 18 років, використовуючи свої лінгвістичні навички в албансько-італійській програмі. Після перших кроків у світі телебачення, Єва зробила перерву, щоб зайнятися акторською діяльністю.

Вона знялася в серії фільмів та телешоу, перш ніж повернутися до ведучих обов’язків у шоу "Пошук Міс Всесвіт" у 2016 році. Крім ведення конкурсу краси, Єва також багато займалася моделінгом.

Фото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamurati

Вона позувала в спідній білизні та купальниках для італійського бренду одягу Yamamay. Однак її основною роботою залишається робота на Лізі Чемпіонів.Нещодавно Ева вела трансляцію перемоги Парі Сен-Жермен над Барселоною та перемоги Боруссії Дортмунд над Атлетіко Мадрид. 

Фото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamuratiФото: Instagram @evamurati

Читайте також: Вау яка: дівчина динамівця показала свій прогрес у тренуваннях (+ФОТО)

Кохана ексгравця Барселони покрутила сідницями в Instagram (+ВІДЕО)

 

 

240
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS