Поділитись:

Вчинив добре: ексгравець Барселони похвалив Хаві за те, що той залишився

П'ятниця, 26 квітня 2024, 20:10
161
0
0
Вчинив добре: ексгравець Барселони похвалив Хаві за те, що той залишився

Фото: Ajax Images

Після періоду невизначеності щодо свого майбутнього Хаві Ернандес вирішив залишитися на посаді головного тренера Барселони на наступний сезон.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Хаві офіційно залишиться головним тренером Барселони на наступний сезон

Цього тижня президент Барселони Хоан Лапорта підтвердив те саме , закликавши вболівальників і гравців продовжувати підтримувати Хаві, попри вибуття клубу з Ліги чемпіонів УЄФА. Хаві отримав підтримку від різних футбольних діячів, включаючи легенду фінського футболу Ярі Літманена.

Під час нещодавньої розмови зі ЗМІ Літманен дуже похвалив Хаві за його роботу в Барселоні. Він також підкреслив, що клуб може досягти успіху, якщо зможе знайти синергію між гравцями та тренером.

«Хаві дуже добре впорався з «Барсою», — сказав Літманен. «Результати хороші, минулого року були чемпіонами. Цього року я дивився багато ігор по телебаченню, і хоча вони не стали чемпіонами, вони грали добре».

Літманен вважається одним із найкращих гравців фінського футболу, грав за Барселону з 1999 по 2001 роки, взявши участь у 32 матчах у всіх турнірах. Зокрема, він ділив поле з Хаві.

Продовжуючи хвалити Хаві, Літманен розповів про недавню поразку Барселони в грі з Парі Сен-Жермен у Лізі чемпіонів УЄФА.

«Перша гра проти ПСЖ була дуже хорошою, а в другій були інші проблеми. Це футбол – в одну гру грають краще, в іншу – менше. Але якщо говорити про останні вісім команд Ліги чемпіонів, то всі вони мають якість», – сказав Літманен.

53-річний гравець додав, що тепер «Барселона» повинна знайти взаємодію між тренером і гравцями, якщо хоче досягти успіху в наступному сезоні.

«Мені подобається те, як грає «Барса», мені подобається робота, яку зробив Хаві. Є молодші гравці, але є і досвідчені гравці, такі як Гюндоган, Левандовскі чи Крістенсен.Важливо поєднувати. З одним лише досвідом це неможливо, як не виграєш і з наймолодшими гравцями», – сказав Літманен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 Анчелотті назвав дату повернення Куртуа

Ла Ліга переїжджає в США

15 сезонів у першій команді: капітан Атлетік Більбао покине клуб

 

161
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS