Поділитись:

Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 27 квітня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 27 квітня 2024, 10:55
201
0
0
Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 27 квітня 2024

Джерело фото: https://x.com/GironaFC/status/1782089847508725985

33 тур, Ла Ліга – Лас-Пальмас прийматиме Жирону з Віктором Циганковим та Артемом Довбиком, яка мріє про Лігу чемпіонів. Аутсайдер Альмерія зіграє проти Гетафе, а Депортіво Алавес протистоятиме Сельті, яка веде боротьбу за виживання. А якщо ви хочете випробувати свою вдачу, то скористайтеся шаленим бонусом.

 

Лас-Пальмас - Жирона

Субота, 27 квітня, 15:00.

Лас-Пальмас після п'яти поразок поспіль опустився з боротьби за єврокубки у середину турнірної таблиці. Вони не можуть виграти вже вісім матчів у Ла Лізі (2 нічиї, 6 поразок) і мають серйозні проблеми в обороні (не зіграли на нуль вісім матчів поспіль).

Жирона, навпаки, на ходу. Вони виграли чотири домашні матчі поспіль і вже майже забезпечили собі місце в єврокубках. Вони борються за потрапляння до Ліги чемпіонів, але на виїзді у них не все так гладко (програли останні три матчі).

Прогноз: Матч обіцяє бути цікавим. Лас-Пальмас гратиме агресивно, щоб виправити ситуацію. Однак і Жирона не збирається поступатися. З огляду на останні невдачі гостей на виїзді, перевага може бути на боці господарів поля, але це не завадить Жироні перемогти.

Цікаві факти:

  • Кіріан Родрігес залишається найкращим бомбардиром Лас-Пальмаса на своєму полі (5 з 6 голів у Ла Лізі).
  • Порту вийшов на заміну і забив гол за Жирону в останньому матчі проти Кадіса. Він також забив єдиний гол у минулій зустрічі цих команд.
  • Жирона брала участь у 17 матчах Ла Ліги цього сезону, де перемагала команда, яка лідирувала на перерві (друге місце після Атлетіко Мадрид).

Букмекери вважають Жирону фаворитом з коефіцієнтом 1.75.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Жирона переможе:

Перемога Лас-Пальмаса - 28%. 
Нічия - 25%. 
Перемога Жирони - 47%.


Альмерія - Гетафе

 

Субота, 27 квітня, 17:15.

Альмерія програла останні вісім домашніх матчів у Ла Лізі і майже втратила шанси залишитися в елітному дивізіоні. З усім тим, виконувач обов'язків головного тренера Пепе Мел задоволений духом і завзятістю команди.

Гетафе також переживає не найкращі часи. Вони виграли лише один з останніх восьми матчів у Ла Лізі і відстають від єврокубків на вісім очок. На виїзді у них справи йдуть ще гірше (1 перемога, 4 нічиї, 3 поразки).

Прогноз: Матч обіцяє бути напруженим. Альмерія битиметься за очки, адже програш означатиме їх виліт. Але й Гетафе не збирається поступатися. 

Цікаві факти:

  • Захисник Альмерії Сесар Монтес має перемогу в єдиній зустрічі проти Гетафе.
  • У Гетафе безпрограшна серія в цьому сезоні Ла Ліги, коли забиває Мейсон Грінвуд (3 перемоги, 3 нічиї), включаючи перемогу 2:1 в матчі з Альмерією в першому колі.
  • Лише одна з останніх 12 ігор Ла Ліги за участю будь-якого з клубів завершилася з різницею в 2+ голи.

Букмекери вважають Гетафе мінімальним фаворитом з коефіцієнтом 2.63.

Ми вважаємо, що буде нічия: 

Перемога Альмерія - 22%. 
Нічия - 42%. 
Перемога Гетафе - 36%.


Депортіво Алавес - Сельта

 

Субота, 27 квітня, 19:30.

Депортіво Алавес після перемоги над Атлетіко Мадрид практично забезпечив собі місце в Ла Лізі на наступний сезон. Вони виграли 4 з останніх 5 домашніх матчів проти команд з нижньої частини таблиці.

Сельта після трьох перемог з останніх шести матчів в Ла Лізі також наблизилася до своєї мети - збереження місця в елітному дивізіоні. Вони виграли 5 з останніх 6 зустрічей з Депортіво Алавес, включаючи обидві гри на виїзді.

Прогноз: Матч обіцяє бути цікавим. Депортіво Алавес гратиме перед своїми вболівальниками і постарається перемогти, щоб збільшити відрив від зони вильоту. Сельта також не збирається поступатися. З огляду на останні успіхи команд, голів може бути небагато. 

Цікаві факти:

  • Карлос Бенавідес з Депортіво Алавес краще грає вдома, адже всі три його голи в цьому сезоні були забиті на стадіоні Мендісороцца.
  • Останні п'ять голів Юргена Странд Ларсена із Сельти були забиті в останніх восьми виїзних матчах Ла Ліги.
  • Останні дев'ять матчів Депортіво Алавес в Ла Лізі завершувалися з менше ніж 2,5 голами, а в останніх шести забивала тільки команда-переможниця.

Букмекери вважають Сельту мінімальним фаворитом з коефіцієнтом 2.63.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що буде нічия:

Перемога Депортіво Алавеса - 34%. 
Нічия - 36%. 
Перемога Сельта - 31%.

Читайте також: Лунін зацікавив ще один європейський гранд

Кохана ексгравця Барселони потрясла задом в Instagram (+ВІДЕО)

Анчелотті на межі обходу Зідана за визначним досягненням в Реалі

201
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS