Поділитись:

Тренер з АПЛ очолює список претендентів на заміну Почеттіно

П'ятниця, 26 квітня 2024, 19:12
155
0
0
Тренер з АПЛ очолює список претендентів на заміну Почеттіно

Фото Sky Sports

Позиція Маурісіо Почеттіно на тренерському містку Челсі – під питанням. Попри те, що аргентинський фахівець очолив "синіх" менше ніж рік тому, керівництво клубу вже розглядає потенційних наступників.

Одним з кандидатів є Роберто Де Дзербі, якого раніше сватали до Ліверпуля. За інформацією The Times, результати Челсі за керівництва Почеттіно не вражають. Команда розмістилася в середині турнірної таблиці АПЛ, а остання поразка з рахунком 0:5 від Арсенала стала останньою краплею. Також варто зазначити, що за повідомленнями Нізаара Кінселли гравці "синіх не хочуть, щоб Маурісіо Почеттіно був звільнений.

З огляду на невдалий сезон, власники Челсі розглядають варіанти заміни Почеттіно.

Роберто Де Дзербі – один з головних претендентів. Челсі вже неодноразово переманював талантів з Брайтона, зокрема Мойзеса Кайседо та Марка Кукурелью. Де Дзербі, зі своєю атакувальною філософією гри, вивів Брайтон до єврокубків вперше в історії клубу. Хоча раніше Де Дзербі розглядався як наступник Юргена Клоппа в Ліверпулі, "червоні" зупинили свій вибір на Арне Слоті.

До списку потенційних тренерів Челсі також потрапили Рубен Аморім та Ганзі Флік. Аморіма також пов'язували з Ліверпулем через його успішну роботу зі Спортінгом. Флік, володар Ліги чемпіонів з Баварією, залишається без роботи після невдалого чемпіонату світу зі збірною Німеччини.

Показники Почеттіно в Челсі невтішні – менше 50% перемог. Він не зміг належним чином налаштувати гру молодої команди. Попри складний сезон Челсі, до цього моменту керівництво клубу не робило гучних заяв щодо майбутнього Почеттіно.

Джерело: The Times

Читайте також: Ексзахисник збірної Англії та Ліверпуля зізнався, що думав про самогубство після завершення кар'єри

Мудрика можуть відправити в оренду – відомі головні кандидати

Де Брюйне розповів, на якій позиції він бачить Фодена в Ман Сіті

155
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS