Поділитись:

Філ Фоден досяг рекордної позначки Ліонеля Мессі

П'ятниця, 26 квітня 2024, 09:49
467
0
0
Філ Фоден досяг рекордної позначки Ліонеля Мессі

фото: https://twitter.com/ManCity

Філ Фоден приєднався до Ерлінга Голанда та Ліонеля Мессі в досягненні особливої віхи після того, як вийшов на поле у складі Манчестер Сіті проти Брайтона (4:0).

Сіті продовжив боротьбу за титул чемпіона Прем'єр-ліги, розгромивши Брайтон на стадіоні Амекс. Гол Кевіна Де Брюйне, дубль Фодена та удар Хуліана Альвареса забезпечили всі три очки в пам'ятний день для клубу та англійського легіонера зокрема. Це тому, що він забив свій 50-й гол у Прем'єр-лізі та став лише третім гравцем, який забив 50 голів у вищому дивізіоні під керівництвом Пепа Гвардіоли у віці 23 років або молодше. Певні Мессі та Голанд також входять до цього ексклюзивного клубу. Потім він додав 51-й до свого рекорду своїм другим голом.

Перемога Сіті дозволила їм наблизитися на відстань одного очка до лідера Прем'єр-ліги Арсеналу, і команда Гвардіоли також має гру в запасі. Після вильоту з Ліги чемпіонів минулого тижня Сіті з тріском відскочив назад.

За даними Opta, Сіті - лише четверта команда, яка забила понад чотири голи у чотирьох матчах поспіль у Прем'єр-лізі після Манчестер Юнайтед у квітні 2000 року, самого Сіті у травні 2022 року та Арсеналу у березні 2024 року.

Чинні чемпіони Прем'єр-ліги Сіті намагатимуться продовжити свою переможну серію, яка налічує чотири перемоги поспіль, на виїзді проти Ноттінгем Форест, якому загрожує виліт.

Читайте також: Манчестер Сіті на виїзді розгромив Брайтон (+ВІДЕО)

Юний українець відзначився у чемпіонаті Польщі (+ВІДЕО)

467
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS