Поділитись:

АПЛ: прогнози Конкурента на матчі 27 квітня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 27 квітня 2024, 10:10
190
0
0
АПЛ: прогнози Конкурента на матчі 27 квітня 2024

Джерело фото: https://x.com/NUFC/status/1783257107095232541

35 тур, АПЛ – Вест Гем шукатиме домашньої опори зустрічаючись з Ліверпулем, який бореться за теоретичні шанси на чемпіонство. Фулгем намагатиметься закріпитися у верхній частині таблиці приймаючи Крістал Пелес, котрий на підйомі. Ньюкасл, якому потрібна перемога, щоб зберегти єврокубкові шанси прийматиме аутсайдера Шеффілд Юнайтед. А Вулвергемптон прагнутиме перемогти Лутон після серії невдач. А якщо ви хочете випробувати свою вдачу, то скористайтеся шаленим бонусом.

Вест Гем - Ліверпуль

 

Субота, 27 квітня, 14:30.

Вест Гем після вильоту з Ліги Європи та розгромної поразки від Крістал Пелес втратив шанси на єврокубки. Вони сподіваються покращити свої результати, адже вдома програли лише двічі в останніх 18 матчах (8 перемог, 8 нічиїх). Проте в них жахлива статистика зустрічей з Ліверпулем (1 перемога, 1 нічия, 13 поразок в останніх 15 матчах).

Ліверпуль після поразки в мерсисайдському дербі втратив реальні шанси на чемпіонство. Вони прагнуть перевернути ситуацію, адже цього сезону вже двічі обігрували Вест Гем на своєму полі (3:1 та 5:1). Однак останні виїзди для них були невдалими.

Прогноз: Цей матч важко прогнозувати. Вест Гем грає краще вдома, а Ліверпуль нестабільний. Матч може бути менш результативним, адже Вест Гем не завжди забиває вдома останнім часом.

Цікаві факти:

  • Мохаммед Кудус, який забив 11 з 13 голів Вест Гема на своєму полі в цьому сезоні, сподівається покінчити з шестиматчевою безгольовою серією.
  • Великі зірки Ліверпуля останнім часом грають невдало, тому надія може бути на таких гравців, як Кертіс Джонс, який забив дубль в останній зустрічі цих команд.
  • Попри спроби з чотирма різними клубами, Девід Моєс виграв лише шість із 41 матчу проти Ліверпуля (9 нічиїх, 26 поразок).

Букмекери вважають Ліверпуль фаворитом з коефіцієнтом 1.53.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Ліверпуль переможе: 

Перемога Вест Гема - 22%. 
Нічия - 31%. 
Перемога Ліверпуля - 47%.


Фулгем - Крістал Пелес

 

Субота, 27 квітня, 17:00.

Фулгем йде на три очки попереду Крістал Пелас, але останнім часом не вражає. Вони виграли лише один з останніх п'яти матчів АПЛ і вже програли стільки ж, скільки за весь минулий сезон.

Крістал Пелес, навпаки, на ходу. Вони виграли три останні матчі в АПЛ, включаючи перемогу над Ліверпулем на виїзді, і достроково забезпечили собі місце в АПЛ на наступний сезон.

Прогноз: Матч обіцяє бути цікавим. Фулхгм добре грає вдома, але не завжди надійно обороняється. Крістал Пелес набрав гарну форму і може помагатися за очки. Очікується, що голи можуть бути, адже Крістал Пелес забиває багато останнім часом.

Цікаві факти:

  • Два з трьох голів Андреаса Перейри за Фулгем в цьому сезоні АПЛ стали голами, які відкривали рахунок в матчі.
  • Еберечі Езе з Паласу може стати автором швидкого голу, оскільки цього сезону він 4 рази забивав до 20-ї хвилини.
  • Крістал Пелес може потребувати раннього голу, оскільки в цьому сезоні вони пропустили 23 голи в АПЛ після 75-ї хвилини - менше тільки у Шеффілд Юнайтед (27).

Букмекери вважають Фулгем фаворитом з коефіцієнтом 2.05.

Ми вважаємо, що Пелес переможе:

Перемога Фулгема - 29%. 
Нічия - 31%. 
Перемога Крістал Пелеса - 40%.


Манчестер Юнайтед - Бернлі

 

Субота, 27 квітня, 17:00.

Манчестер Юнайтед після складної перемоги над Шеффілд Юнайтед прагне закріпитися у топ-6. Вони мають хорошу статистику проти команд, які щойно вийшли в АПЛ (13 перемог поспіль), і в останніх матчах вдома грають краще (5 перемог, 2 нічиї, 1 поразка). Однак цього сезону часто пропускають першими.

Бернлі під керівництвом Венсана Компані демонструє непогані результати, програвши лише один матч із останніх семи. Вони відстають від рятівної зони на 3 очки. Проте в гостях команда виграла лише двічі з останніх 35 зустрічей з Манчестер Юнайтед.

Прогноз: Матч обіцяє бути атакувальним, адже останні матчі Манчестер Юнайтед були результативними. Господарі поля вважаються фаворитами, але не варто виключати і сенсацію, адже Бернлі зараз на ходу.

Цікаві факти:

  • Капітан Юнайтед Бруну Фернандеш забив два голи у двох останніх матчах АПЛ поспіль, а також єдиний гол у матчі з Бернлі в цьому сезоні.
  • Правий захисник Бернлі Лоренц Ассіньон може бути ключовою фігурою в атаці гостей, адже він забив гол і віддав результативну передачу в останньому матчі.
  • Останні дев'ять матчів Манчестер Юнайтед в середньому завершувалися з 4,67 голами.

Букмекери вважають Юнайтед фаворитом з коефіцієнтом 1.50.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Манчестер переможе: 

Перемога Манчестер Юнайтед - 51%. 
Нічия - 32%. 
Перемога Бернлі - 17%.


Ньюкасл - Шеффілд Юнайтед

 

Субота, 27 квітня, 17:00.

Ньюкасл після поразки від Крістал Пелес втратив шанс посісти п'яте місце, яке могло гарантувати участь в Лізі чемпіонів. Тепер їм потрібно вигравати, щоб зберегти шанси на Лігу Європи або Лігу конференцій. Вони мають хорошу статистику проти Шеффілд Юнайтед (7 перемог в останніх 8 зустрічах) і сподіваються порадувати своїх уболівальників вдома.

Шеффілд Юнайтед після двох поразок поспіль практично втратив шанси на збереження місця в АПЛ. Їхня поразка в Ньюкаслі може призвести до дострокового вильоту з елітного дивізіону. Вони не перемагали на виїзді у Ньюкасла з часів прем'єр-ліги.

Прогноз: Матч обіцяє бути одностороннім. Ньюкасл значно сильніший за свого суперника. Єдина інтрига - чи зможе Шеффілд Юнайтед уникнути розгрому. Очікується перемога Ньюкасла з великим рахунком.

Цікаві факти:

  • Александр Ісак з Ньюкасла забивав у шести домашніх матчах АПЛ поспіль, причому в п'яти з них відкривав рахунок.
  • Бен Бреретон Діас із Шеффілд Юнайтед може вийти на заміну і забити гол, адже його останні три голи були забиті після 50-ї хвилини.
  • Тільки в гостьових матчах АПЛ цього сезону у Крістал Пелес було зафіксовано менше голів у першому таймі, ніж у Шеффілд Юнайтед (1.12).

Букмекери вважають "сорок" фаворитом з коефіцієнтом 1.22.

Ми вважаємо, що Ньюкасл переможе: 

Перемога Ньюкасла - 69%. 
Нічия - 19%. 
Перемога Шеффілд Юнайтед - 11%.


Вулвергемптон - Лутон

 

Субота, 27 квітня, 17:00.

Вулвергемптон переживає не найкращі часи, програвши 4 з останніх 6 матчів АПЛ. Вони не можуть забити в останніх двох домашніх матчах. Цікаво, що у них хороша статистика зустрічей з Лутоном (8 матчів без поразок в АПЛ) і успішна гра проти новобранців АПЛ (2 поразки в останніх 15 матчах).

Лутон після розгромної поразки від Брентфорда також перебуває у складній ситуації. Вони виграли лише один матч з останніх 13 в АПЛ і йдуть у зоні вильоту. На виїзді у них немає жодної сухої гри (17 матчів) і друга найгірша статистика по набраних очках (10).

Прогноз: Матч важко прогнозувати. Вулвергемптон грає невдало, але має хорошу історію проти Лутона. З огляду на те, що обидві команди не можуть забити останнім часом, голів може бути мало. 

Цікаві факти:

  • Вболівальники Вулвергемптона сподіваються, що Хван Хі-Чхан зможе забити черговий гол, адже більше половини його голів (6) було забито на своєму полі.
  • Лутон може розраховувати на Карлтона Морріса, який може вийти на заміну і забити гол, оскільки 3 з його 9 голів у цьому сезоні АПЛ було забито після 80-ї хвилини.
  • Домашні матчі Вулвергемптона в АПЛ у цьому сезоні в середньому завершувалися з 2,88 голами - другим найнижчим показником у лізі.

Букмекери вважають Вулвз фаворитом з коефіцієнтом 1.95.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що "вовки" переможуть: 

Перемога Вулвергемптона - 53%. 
Нічия - 27%. 
Перемога Лутона - 19%.

Читайте також: Гаррі Магвайр побив рекорд АПЛ

Ключовий гравець Челсі не зіграє до кінця сезону

Англійці похвалили Миколенка за матч з Ліверпулем

Помер "Гравець століття" легендарного англійського клубу

190
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS