Поділитись:

Подруга Едегора відсвяткувала танцем гол Гаверца (+ВІДЕО)

Середа, 24 квітня 2024, 14:22
593
0
0
Подруга Едегора відсвяткувала танцем гол Гаверца (+ВІДЕО)

фото: https://www.instagram.com/helenespilling/

Подруга Мартіна Одегарда Хелен Спіллінг весело танцювала під скандування фанатів Арсеналу "Waka Waka" для Кая Гаверца під час розгрому Челсі на Емірейтс з рахунком 5:0.

Кай Хаверц, який пережив не найкращі часи на Стемфорд Брідж, двічі відзначився у воротах своїх колишніх роботодавців і без жодних докорів сумління влаштував бурхливе святкування після обох забитих м'ячів. Вболівальники на Емірейтс насолоджувалися кожним моментом і в унісон заспівали власну версію хіт-параду Шакіри Waka Waka, щоб привітати німецького форварда за його героїзм.

Партнерка Одегарда, Спіллінг, також вихиляла стегнами під кричалки вболівальників Арсеналу у VIP-ложі, занурюючись у неймовірну атмосферу на півночі Лондона.

Арсенал зустрінеться з Тоттенгемом у Прем'єр-лізі, де намагатиметься розвинути імпульс після розгромної перемоги над Челсі. Після дербі північного Лондона Арсенал прийме Борнмут, потім вирушить до Манчестера, де зустрінеться з командою Еріка тен Хага, і завершить свою кампанію домашньою грою проти Евертона 19 травня.

Читайте також: ПСЖ заплатить Барселоні 200 мільйонів за 16-річного гравця

Юний фанат Челсі зганьбив гравців (+ФОТО)

593
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS