Поділитись:

Барселона хоче підписати лідера атаки Ліверпуля

Вівторок, 23 квітня 2024, 16:22
253
0
0
Барселона хоче підписати лідера атаки Ліверпуля

Джерело фото: https://x.com/DeadlineDayLive/status/1782355918664929714

Повідомляється, що Барселона націлилася на колумбійського вінгера Ліверпуля Луїса Діаса як на свою головну ціль під час майбутнього літнього трансферного вікна. 

Згідно з повідомленням іспанського видання Fichajes, Барселона має на меті підписати 27-річного нападника. Луїс Діас зарекомендував себе як регулярний гравець останньої третини поля Ліверпуля з моменту переходу з Порту в січні 2022 року.

Колумбійський футболіст успішно виступав за Порту до того, як переїхав до Англії. У Ліверпулі він продовжує демонструвати хорошу форму, відзначившись 13 голами та чотирма результативними передачами в 46 матчах у всіх турнірах цього сезону. Однак його періодична неефективність на завершальній стадії викликає певне занепокоєння у вболівальників Ліверпуля.

Попри ці незначні зауваження та понад три роки, що залишилися в його контракті, майбутнє Діаса в Ліверпулі не є цілком визначеним. Нещодавні коментарі його батька щодо потенційного переходу підживлюють спекуляції, хоча сам Діас, як повідомляється, підтвердив свою відданість клубу. Проте, його талант привернув інтерес з боку кількох провідних європейських клубів, включаючи Барселону.

Прагнення Барселони придбати Діаса цілком зрозуміле, враховуючи невизначеність щодо майбутнього їхніх нинішніх нападників Рафіньї та Феррана Торреса. Однак придбання Діаса може виявитися складним завданням для каталонського клубу, який перебуває у скрутному фінансовому становищі. У повідомленні йдеться про те, що Ліверпуль вимагатиме понад 80 мільйонів євро, щоб розлучитися з колумбійським вінгером.  

Джерело: Fichajes

Читайте також: Арсенал - Челсі: Прогнозовані склади команд на лондонське дербі

Англійський клуб подасть до суду на спортивний телеканал

Почеттіно: Ми повинні бути щасливі, розвиток йде добре

253
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS