Поділитись:

Верес пояснив, чому команда не пішла в укриття під час тривоги в матчі з ЛНЗ

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 22 квітня 2024, 16:04
352
1
0
Верес пояснив, чому команда не пішла в укриття під час тривоги в матчі з ЛНЗ

фото НК Верес

У суботу, 20 квітня, КДК УАФ повідомив, що ЛНЗ та Верес було оштрафовано, за те що вони порушили вимоги Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні в умовах воєнного стану, а саме — щодо евакуації команди в укриття при оголошенні сигналу "Повітряна тривога".

Окрім того, було повідомлено про те, що обидва клуби мають сплатити штраф в розмірі 35 тисяч гривень.

Журналісти видання «Конкурент. Футбол» звернулися за коментарем до пресслужб обох клубів з проханням пояснити, як таке могло статись. ЛНЗ нам поки що не відповів. Натомість Верес пояснив свої дії. Далі текст заяви рівненського клубу:

«Ознайомившись з Ухвалою контрольно-дисциплінарного комітету УАФ, народний клуб Верес проінформував членів Комітету про  об’єктивні фактори прийнятого рішення, зокрема:

- Матч відбувався під час дощу. Відповідно, перебуваючи в промоклому стані, команда РНК Верес не могла собі дозволити перебувати в укритті, де через відсутність будь-якого обігріву було холодно та сиро. Таким чином, значно зростав ризик основному складу команди захворіти/застудитися, що позбавило б футболістів можливості в подальшому брати участь в змаганнях.

- Команда-господар також не забажала скористатися такими умовами в укритті, явно з тих же міркувань, що й підтверджує наші доводи та застереження.

Звісно за таких обставин Клуб міг би відмовитися від участі в матчі (завчасно знаючи про умови в укритті). Однак, зважаючи на пріоритетність проведення змагань, команда клубу все-таки не створювала додаткових проблем для приймаючої сторони та організатора змагань тощо.

Однак, в таких умовах наш Клуб не мав би нести відповідальність за незабезпечення належних умов в укритті.

Своєю чергою, просимо акцентувати увагу всіх клубів УПЛ на забезпеченні відповідних умов в укриттях задля збереження не тільки життя, а й здоров’я футболістів».

Нагадаємо, що матч 24 туру УПЛ ЛНЗ - Верес завершився мінімальною перемогою господарів з рахунком 1-0.

Читайте також:

Два клуби УПЛ отримали штраф через те, що не попрямували в укриття під час тривоги

Верес та Дніпро-1 поділили очки в Рівному

Минай та Рух всьоме за дев'ять матчів зіграли внічию

352
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS