Поділитись:

Кривбас здобув вольову перемогу у виїзному матчі з Чорноморцем

Субота, 20 квітня 2024, 17:42
220
0
0
Кривбас здобув вольову перемогу у виїзному матчі з Чорноморцем

фото upl.ua

У суботу, 20 квітня, Чорноморець приймав у Одесі криворізький Кривбас та зазнав вольової поразки від "червоно-білих".

Господарі активно розпочали матч та мали кілька небезпечних атак, але не змогли довести їх до логічного завершення. А десь з 15 хвилини Кривбас вирівняв гру та поступово заволодів ініціативою, завдавши кілька небезпечних ударів по воротах Варакути. А коли здавалось, що в першому таймі вже не буде голів Чорноморцю вдавалась разюча контратака Авагімян підібрав м'яч на своїй половині поля та протягнув його аж до чужого штрафного майданчика після чого виконав переведення на Брагару, який обробив передачу змістився в центр та пробив у дальній кут.

Другий тайм розпочався із 20-хвилинним запізненням через тривогу на Одещині. І ця пауза пішла на користь гостям, які зрівняли  рахунок вже на 2 хвилині тайму. Хомченовський віддав чудову розрізну передачу на Луньова, а той пробив у дальній кут повз Варакуту, який вийшов з воріт, скорочуючи відстань до нападника. Після цього гра вирівнялась і на полі було багато боротьби та обмаль гострих моментів, аж допоки на 72 хвилині Кривбас не заробив стандарт поблизу воріт суперника. Від першої подачі господарі відбились, а після повторного навісу Задеру найшвидшим виявився Бандейра, який випередив всіх на ближній стійці та забив дебютний гол в УПЛ. Надалі Чорноморець активно йшов вперед у намаганні відігратись, але Кривбас впевнено "засушив" гру, довівши її до перемоги.

УПЛ, 25 тур

Чорноморець 1-2 Кривбас

Голи: Брагару, 44' – Луньов, 47', Бандейра, 72'

Стартові склади: 

Чорноморець: Варакута – Єрмаков, Гучек (Ієде, 81'), Салюк, Путря – Брагару, Васильєв (Огіря, 50'), Альваренга (Кузик, 81') – Штогрін, Авагімян, Бадібанга (Голуб, 90+1').

Кривбас: Маханьков – Дібанго, Стецьков, Сантіні, Бандейра (По, 90+1') – Хомченовський, Бізімана – Соса (Задерака, 46'), Луньов (Твердохліб, 76'), Д. Кузик (Понєдєльнік, 83') – Кожушко (Микитишин, 46').

Зазначимо, що після цієї перемоги  Кривбас наздогнав Динамо, але залишається третім через поразку в очному матчі. Окрім того, кияни мають 2 гри в запасі. Натомість Чорноморець залишається восьмим, але за підсумками туру може опуститись на 10 сходинку.

Читайте також: 

Гравцям Минаю пропонували здати матч за 5 тисяч доларів

Два клуби УПЛ отримали штраф через те, що не попрямували в укриття під час тривоги

Надєїн заявив, що клуби, які беруть участь в єврокубках, мають ділитися призовими з іншими учасниками чемпіонату

220
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS