Поділитись:

Порноакторка відшила Бена Чілвелла із Челсі (+ВІДЕО)

Субота, 20 квітня 2024, 17:55
360
0
0
Порноакторка відшила Бена Чілвелла із Челсі (+ВІДЕО)

фото: https://www.instagram.com/p/C4Oljp4Casf/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Зірка OnlyFans і порноакторка Лілі Філліпс стверджує, що Бен Чілвелл написав їй повідомлення в Instagram пізно вночі, але вона не відповіла зірці Челсі.

У подкасті All Gains No Game Філліпс заявила, що Чілвелл одного разу пізно вночі написав їй в Instagram після того, як її запитали, чи контактувала вона з якимись футбольними зірками. Працівниця OnlyFans також сказала, що вона не відповіла, але не було жодних підтверджень чи доказів того, що взаємодія відбулася.

Враховуючи характер їхньої роботи, малоймовірно, що віцекапітан Челсі прокоментує своє нібито повідомлення Філліпсу. Найімовірніше за все, цей інцидент поки що залишиться темою для обговорення лише в соціальних мережах.

За відсутності Ріса Джеймса, Чілвелл виведе Челсі на Вемблі в півфіналі Кубка Англії проти Манчестер Сіті. Найважливіший матч сезону "сині" проводять у своїй найкращій формі за всю кампанію, не програвши в жодному з останніх восьми матчів.

 

@joelkirbyy What premier league football player is in liky phillips dms? #fpl #poscastclips ♬ original sound - Joel kirby

Читайте також: Артем Мілевський поділився світлинами з оголеною подругою (+ФОТО)

Футбольна телеведуча похвалилася шикарним бюстом (+ФОТО)

360
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS