Поділитись:

Маркевич: Футболісти Карпат вже думають, що вони стали великими

Субота, 20 квітня 2024, 09:48
253
0
0
Маркевич:  Футболісти Карпат вже думають, що вони стали великими

фото ФК Карпати

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич на пресконференції після матчу з Інгульцем (1-2) розкритикував свою команду за гру та відношення до неї.

Про гру

– З нашого боку гри сьогодні не було. Напевно, футболісти вже думають, що вони стали великими. Інгулець використав свій момент, зіграв досить непогано, при тому, що ми взагалі не грали. А суперник реалізував свою нагоду. Ми будемо зʼясовувати, тому що так не може бути. Нам ще грати друге коло, треба всіх гравців привести до ладу.

Про відсутність Саківа

– У нас коли хтось випадає, то відразу проблеми. Зрозуміло, що Саків сьогодні був потрібен. Юрій Романюк грав не на своїй позиції, звідти виник гол. У футболі дрібниць не буває. На жаль, Андрій Булеза травмований, у нас є проблеми з цією позицією.

Про суддівство

– Можливо, якісь помилки були в обидва боки, але мені здалося, що старалися судити об’єктивно. Не знаю, чи був пенальті, треба дивитися повтор.

Про налаштування на матч

– Ми дуже сильно налаштовували хлопців на цей матч, але… Ще й преса пише, що ми вже у Прем'єр-лізі, тренери нас вітають – це безслідно не минає. Зараз треба дуже жорстко поставитися до наших майбутніх поєдинків. Треба виводити гравців з цього стану.

Зазначимо, що попри поразку Карпати продовжують лідирувати в Чемпіонській групі Першої ліги з перевагою в 5 балів над другим Інгульцем.

Читайте також:

Сергій Ребров: Ми зробили важливу справу для всієї країни

Не лише Лунін: в Реалі запалював юний український кіпер (+ВІДЕО)

Чорноморець - Кривбас: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 20 квітня 2024

253
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS