Поділитись:

Відомі нові подробиці нападу озброєних чоловіків на Деле Аллі

Субота, 20 квітня 2024, 09:55
337
0
0
Відомі нові подробиці нападу озброєних чоловіків на Деле Аллі

фото: Getty Images

Колишня дівчина Деле Аллі Рубі Мей розповіла, що боялася за своє життя, коли озброєні злодії пограбували зірку Евертона.

Рубі Мей каже, що під час жахливого пограбування вона боялася, що помре, оскільки грабіжники зривали з її рук і кистей ювелірні прикраси. В інтерв'ю The Sun вона розповіла, що двоє чоловіків увірвалися до спальні пари та напали на Деле, змусивши його віддати три коштовні годинники.

За словами Мей, вона дивилася Netflix у ліжку, поки Деле грав у більярд з друзями внизу, а чоловіки в масках обійшли охорону, увірвалися в будинок і змусили півзахисника Евертона піднятися нагору, після чого втекли, забравши з собою коштовності, які змогли знайти.

Рубі Мей сказала: «Вони грубо побили Деле і змусили його піднятися з ними нагору в гардеробну, яка відокремлена від спальні.

 

Я не бачила дверей з ліжка, але друг Деле піднялася першою. Вони підбігли до мене в паніці, і я миттєво зрозуміла, що щось не так. Його друг зазвичай не заходив до спальні.

 

Позаду друга, у напрямку до дверей, було щось схоже на силует. Я розгубився і запитала: Деле?, але хлопець не відповів. Я зрозуміла, що цей хлопець не був такого ж зросту чи статури, як Деле. Він підійшов до мене і я була дуже налякана.

 

 

Він почав запитувати мене, де всі коштовності та гроші, намагаючись зняти з мене браслети та каблучки».

Також вона додала, що це було жахливо. Та просто сподівалася, що все закінчиться і всі будуть в безпеці.

Дивно, але, попри швидке прибуття поліції, грабіжники все ще на волі. Пограбування сталося під час локдауну у 2020 році, і зараз Деле наближається до повернення до тренувань з Евертоном.

Читайте також: Не лише Лунін: в Реалі запалював юний український кіпер (+ВІДЕО)

Уніон Берлін - Баварія: прогноз Конкурента на матч Бундесліги, 20 квітня 2024

337
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS