Поділитись:

АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 21 квітня 2024

Неділя, 21 квітня 2024, 10:06
186
0
0
АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 21 квітня 2024

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

АПЛ, 34 тур – Евертон Віталія Миколенка зіграє важливий матч з Ноттінгем Форест, Астон Вілла протистоятиме Борнмуту Іллі Забарного, а Крістал Пелес вдома іграє проти Вест Гема. Поєдинки відбудуться в неділю, 21 квітня, старт матчу Евертон - Ноттінгем Форест запланований на 15:30, решта два на 17:00 за київським часом. Напередодні цих зустрічей футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїми прогнозами на результати матчів. А якщо ви хочете випробувати свою вдачу, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

 

Евертон - Ноттінгем Форест

 

Цю гру можна було б назвати "дербі на виліт". Важко передбачити, чого очікувати від обох команд.

Минулого разу я ставив на те, що Евертон зіграє внічию з Челсі, тож моя ставка була всього на шість м'ячів менше. Питання полягає в тому, чи збирається команда Шона Дайча відповісти на цю важку поразку, а також чи буде у формі нападник "ірисок" Домінік Калверт-Льюїн?

Без нього Евертону не вистачає гостроти. Бету змарнував шанс з трьох метрів, який нагадав мені про мене, в ті дні, коли я грав за Челсі, і навіть не влучив у ворота, коли я знаходився там.

Ноттінгем Форест теж не в найкращій формі. В них одна перемога в дев'яти матчах, тож найбезпечніше було б зіграти внічию.

Але я не збираюся цього робити. Це велика гра в нижній частині турнірної таблиці, і я думаю, що переможець буде. Я ставлю на те, що Евертон вирве перемогу, виходячи з того, що вони розлютяться після поразки з рахунком 6:0.

 

Прогноз Саттона: 2:1

 

Астон Вілла - Борнмут 

 

Боротьба Астон Вілли з Тоттенгемом за четверте місце є однією з тих, за якими варто стежити. Команда Унаї Емері може зробити ще один великий крок до кваліфікації Ліги чемпіонів.

На початку сезону Борнмут зіграв з Віллою внічию 2:2, і цього разу я очікую ще однієї близької гри. Але після того, що вони зробили з Арсеналом минулого тижня, я не можу ставити проти Вілли.

Впевненість команди Унаї Емері має зашкалювати, до того ж у них є домашня перевага. Борнмут - хороша команда, яка довела, що я помилявся в цьому сезоні, але "Вілла" створить достатньо моментів для перемоги.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2:1

 

Крістал Пелес - Вест Гем

 

Хто бачив, як Крістал Пелес обіграв "Ліверпуль"? Не я.

Наставнику "орлів" Оліверу Гласнеру знадобиться час до наступного сезону, щоб по-справжньому заявити про себе. Але такий результат - гарний початок.

Я не думаю, що це великий збіг, що "орли" показали таку гру, коли в команді були Еберечі Езе та Майкл Олізе. Вони несуть набагато більшу загрозу, коли обидва в хорошій формі, і це змінює весь мій спосіб мислення, коли я прогнозую ігри Пелес.

У півзахисті Пелес також має класного гравця в особі Адама Уортона. Я бачив його достатньо в моєму старому клубі Блекберні, щоб бути враженим, і мені подобається, як він так легко поєднує речі разом.

Уортон не найшвидший, але перші три метри він прораховує в голові, і він просто бачить речі швидше, ніж більшість людей. Він все ще може покращити деякі аспекти своєї гри, але йому щойно виповнилося 20 років, і він виглядає проникливим гравцем.

Що стосується Вест Гему, то їм належить нелегка боротьба за те, щоб залишитися в Лізі Європи. Вони будуть боротися за те, щоб знову потрапити в єврокубки в наступному сезоні. Існує небезпека, що сезон "молотобійців" може закінчитися, хоча я не думаю, що це станеться.

 

Прогноз Саттона: 2:1

Читайте також: Манчестер Юнайтед готовий побити трансферний рекорд заради гравця Реала

Челсі та Ньюкасл хочуть підписати блондина з Арсенала

Емі Мартінес отримав дискваліфікацію від УЄФА після зухвалих витівок у матчі з Ліллем

186
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS