Поділитись:

Жирона - Кадіс: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 20 квітня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 20 квітня 2024, 10:05
206
0
0
Жирона - Кадіс: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 20 квітня 2024

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

32 тур, Ла Ліга – Жирона з Артемом Довбиком та Віктором Циганковим, який на жаль травмованийпрагне зберегти місце у трійці лідерів, а Кадіс бореться за виживання. А якщо ви хочете випробувати свою вдачу, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

 

Жирона - Кадіс

Субота, 20 квітня, 22:00.

Після п'яти поспіль поразок на виїзді амбітні плани Жирони на перемогу в Ла Лізі розвіялися. І хоча в суботу вони зустрінуться з командою із зони вильоту, Кадісом, перебуваючи на почесному третьому місці, їм доведеться озиратися назад через чотири очки відриву від Атлетіко Мадрида на четвертому рядку. Ця дистанція могла бути й більшою, десять очок, але минулого тижня команда Мічела не змогла втримати перевагу 1:0 над Атлетіко на Метрополітано і поступилася 1:3.

На своєму стадіоні Монтіліві, де Жирона не програє вже 12 матчів поспіль у всіх турнірах (10 перемог, 2 нічиї), "біло-червоні" виглядатимуть інакше. Також вони мають чудову статистику проти Кадіса, якого вони перемагали чотири рази в шести матчах (1 нічия, 1 поразка) на своєму полі.

Але проблеми у Кадіса не тільки на виїздах проти Жирони. Команда, що бореться за виживання, досі не може здобути перемоги на виїзді в цьому сезоні Ла Ліги (6 нічиїх, 9 поразок), забивши лише сім голів. Наразі вже 20 матчів поспіль на виїзді в цьому турнірі вони повертаються додому без перемоги. Їхня остання виїзна форма також не приносить ані втіхи, ані натхнення: у 2024 році лише один гол і два очки (4 поразки)!

Для команди Маурісіо Пеллегріно ще нічого не втрачено, адже перед цим туром вони відставали від рятівної зони лише на три очки за сім турів до кінця сезону. До домашньої поразки 0:1 від Барселони в минулому турі вони програли лише в одному з п'яти матчів чемпіонату (2 перемоги, 2 нічиї). Здобути очки проти Жирони стало б величезним стимулом перед важливими зустрічами з аутсайдерами.

Ключова дуель: До середини березня форвард Артем Довбик забив лише в одному матчі з початку року. Але його гол минулих вихідних означає, що він забив чотири голи у своїх останніх трьох матчах за клуб і збірну, включаючи перший м'яч у кожній з останніх двох зустрічей Жирони. Щоб не дозволити йому забити, воротарю Кадіса Конану Ледесмі вдалося пропустити лише чотири голи у своїх останніх п'яти матчах, включаючи два сухих матчі.

Цікава статистика: Цього сезону Жирона лише в одному домашньому матчі поступалася на перерві (сухі перемоги: 7, нічиї: 7).

Прогноз: Жирона виглядає фаворитом завдяки домашній перевазі та безпрограшній серії на своєму стадіоні. Однак не варто недооцінювати Кадіс, який буде битися за очки.

Букмекери вважають Жирону беззаперечним фаворитом з коефіцієнтом 1.40.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Жирона переможе:

Перемога Жирони  - 58%. 
Нічия - 23%. 
Перемога Кадіса - 19%.

Читайте також: Відомо, чи пропустить Циганков та конкурент Довбика матч з Кадісом

Пост Луніна в Instagram став найпопулярнішим в історії українського футболу (+ФОТО)

Клуб із топ-5 Бундесліги зацікавився нападником Динамо

Реал прагне розгромити Барселону в Ель Класіко

 

206
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS