Поділитись:

Ньюкасл Юнайтед націлився на зіркового одноклубника Мудрика

П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:40
266
0
0
Ньюкасл Юнайтед націлився на зіркового одноклубника Мудрика

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Ньюкасл Юнайтед активно шукає нових гравців у найближче трансферне вікно, і, як повідомляється, їхньою ціллю є півзахисник Челсі Конор Галлахер. Інтерес "сорок" викликаний потенційною невизначеністю навколо майбутнього їхньої зірки Бруно Гімараєса.

За інформацією Chronicle Live, скаути Ньюкасла нещодавно були помічені за спостереженням за Галлахером в дії. 24-річний гравець став важливим елементом півзахисту Челсі після того, як повернувся з серії успішних оренд. Провівши в клубі понад десять років, Галлахер нарешті зарекомендував себе як гравець основного складу в цьому сезоні. 

Його лідерські якості також цінуються: лише Бен Чілвелл і Ріс Джеймс можуть похвалитися вищим статусом віцекапітана в команді Челсі. Виступи Галлахера на полі говорять самі за себе: він відзначився 13 результативними діями у 42 матчах у всіх турнірах цього сезону, записавши на свій рахунок п'ять гольових передач і вісім результативних пасів.

Фото: Getty Images/Global Images UkraineФото: Getty Images/Global Images Ukraine

Однак над довгостроковим майбутнім Галлахера на Стемфорд Брідж поки що залишається багато сумнівів. Оскільки до кінця його контракту залишилося лише 15 місяців, а переговори про його продовження, схоже, зайшли в глухий кут, Челсі не впевнений, що він залишиться в команді після літа. Це відкрило двері для Ньюкасла, щоб зробити свій хід.

Джерело: Chronicle Live

Читайте також: Гаррі Кейн хоче зіграти з Мудриком

Челсі та Ньюкасл хочуть підписати блондина з Арсенала

Ще один натяк на те, що Аморім тренуватиме Ліверпуль

266
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К