Поділитись:

Уніон Берлін - Баварія: прогноз Конкурента на матч Бундесліги, 20 квітня 2024

Автор: Аліна Тимченюк |
Субота, 20 квітня 2024, 08:19
257
0
0
Уніон Берлін - Баварія: прогноз Конкурента на матч Бундесліги, 20 квітня 2024

фото: Getty Images

У суботу, 20 квітня, у 30-му турі німецької Бундесліги Уніон Берлін на своєму полі прийме Баварію. Початок поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом. Це буде останній матч другого ігрового дня цього раунду.

Якщо ви хочете перевірити свою вдачу, то можете скористатись бонусами від нашого партнера.

Уніон Берлін - Баварія 

Субота, 20 квітня - 19:30

Уніон поки що не забезпечив собі спокійне життя і може претендувати на виліт. Наразі команда з Берліна набрала 29 балів і розташовується на 13-му місці в турнірній таблиці. Берлінський колектив зміг 25 разів вразити ворота суперника і 45 разів пропустив у свої.

У минулих турах берлінці поступилися Аугсбургу (0:2) і Баєру (0:1), а до цього столична команда зіграла внічию з Айнтрахтом (0:0). Перед цим же колектив зі столиці Німеччини обіграв Вердер (2:1), але програв Штутгарту (0:2) і Боруссії Дортмунд (0:2).

Наразі підопічні Ненада Беліци лише на 3 бали випереджають зону стикових матчів, тож їм потрібно напружитися і знову почати перемагати, щоб убезпечити себе. Здається, що Уніон повинен здобути пару перемог і залишитися в еліті, оскільки за грою і складом команда точно не повинна претендувати на виліт.

 

Мюнхенський колектив уже втратив шанси захистити свій чемпіонський титул, оскільки чемпіоном достроково став Баєр. Баварія ж наразі йде другою в турнірній таблиці та має у своєму активі 63 очки. Команда з Мюнхена змогла 82 рази вразити ворота суперника і 36 разів пропустила у свої.

17 квітня Баварія змогла переграти Арсенал (1:0) і пробилася до півфіналу Ліги чемпіонів, де на них чекає зустріч із мадридським Реалом. У чемпіонату ж підопічні Томаса Тухеля в останній грі перемогли Кельн, а до цього поступилися Гайденгайму (2:3) і Боруссії Дортмунд (0:2). Перед цим же баварці розгромили Дармштадт (5:2) і Майнц (8:1).

Команда вже не зможе нічого зробити в чемпіонаті, а в топ-3 точно залишиться, тож теоретично може закинути все і готуватися виключно до матчів Ліги чемпіонів. Головним завданням Баварії на міжсезоння буде пошук нового тренера, оскільки Томас Тухель точно йде і потрібно шукати йому заміну. Поки найімовірнішим бачиться повернення до табору мюнхенців Юліана Нагельсманна.

Статистика для ставок

  • Баварія виграла тільки 1 з останніх 7 гостьових матчів
  • Уніон не може виграти протягом 3 матчів поспіль
  • Уніон жодного разу не зміг обіграти Баварію - 7 поразок, 3 нічиї

 

Зірви джекпот тут

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Баварію - коефіцієнт 1.68

Ми ж вважаємо, що Баварія зможе перемогти: 

Перемога Уніона: 22%

Нічия: 20%

Перемога Баварії: 58%

Читайте також: Ще один натяк на те, що Аморім тренуватиме Ліверпуль

Сейв Трубіна потрапив до підбірки найкращих у чвертьфіналах Ліги Європи (+Відео)

257
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К