Поділитись:

Емі Мартінес отримав дискваліфікацію від УЄФА після зухвалих витівок у матчі з Ліллем

П'ятниця, 19 квітня 2024, 12:07
326
0
0
Емі Мартінес отримав дискваліфікацію від УЄФА після зухвалих витівок у матчі з Ліллем

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Еміліано Мартінес, аргентинський голкіпер, який став героєм перемоги Астон Вілли в Лізі Європи над Ліллем тепер загрожує дискваліфікація на один матч через його витівки під час серії пенальті.

Мартінес, який відіграв вирішальну роль впродовж всієї гри, здійснивши ключові сейви, опинився в центрі суперечок під час серії післяматчевих пенальті. Після того, як він відбив перший пенальті Лілля від Набіля Бенталеба, він святкував, перекрикуючи вболівальників, за що отримав другу жовту картку.

Попри другу жовту, Мартінес залишився на полі, і це рішення спантеличило глядачів. Пояснення полягає в маловідомому правилі: жовті картки, отримані в основний і додатковий час, не переносяться в серію післяматчевих пенальті. Це дозволило Мартінесу залишитися в грі, де він відбив ще один пенальті і забезпечив перемогу Вілли.

Однак друга жовта картка під час серії пенальті зараховується до дисциплінарного списку Мартінеса в рамках змагань. З цим останнім вилученням, яке додалося до того, яке він отримав у першому матчі, Мартінес досягнув порогу для одноматчевої дискваліфікації. Він пропустить майбутню домашню гру Астон Вілли проти Олімпіакоса в Лізі Європи.

Сам Мартінес виправдовує свої дії, посилаючись на плутанину в правилах.

Джерело: The Standart

Читайте також: Астон Вілла вийшла до півфіналу Ліги конференцій

Вест Гем та Баєр не змогли виявити сильнішого у матчі-відповіді 1/4 Ліги Європи (+ВІДЕО)

326
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К