Поділитись:

Ексзахисник ПСЖ отримав дискваліфікацію та штраф

П'ятниця, 19 квітня 2024, 11:55
319
0
0
Ексзахисник ПСЖ отримав дискваліфікацію та штраф

фото: Getty Images

Семмі Траоре дискваліфікований на 16 матчів у складі французького Кретей-Лузітанос після того, як тренер був визнаний винним в агресивній поведінці та образі арбітра під час матчу U-16.

За інформацією L'Équipe, дисциплінарний комітет зібрався 3 квітня, щоб винести свій вердикт, де вирішив відсторонити колишнього гравця Парі Сен-Жермен і ОГК Ніцца та оштрафувати клуб на 50 євро за його поведінку під час матчу.

Траоре поводився агресивно і нешанобливо щодо арбітра 23 березня під час матчу між Кретей-Лузітанос і Расінг Клаб де Франс. У рапорті асистента арбітра колишній захисник нібито ходив по полю, щоб затримати гру, і "заохочував своїх гравців вчиняти серйозні фоли проти опонентів".

Згодом його звинуватили в тому, що він ображав суддю, а наприкінці гри він вибіг на поле і став погрожувати асистенту, коли його попросили забратися з поля.

Ексгравець збірної Малі заперечив ці події та повідомив, що "у нього не було ніяких серйозних проблем" і що його "поведінка не була неповажною щодо будь-кого". Хоча він не надав жодних доказів, які б спростовували версію арбітра. З 8 квітня Траоре розпочав своє відсторонення від посади.

Читайте також: Атлетік Більбао - Гранада: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 19 квітня 2024

Сейв Трубіна потрапив до підбірки найкращих у чвертьфіналах Ліги Європи (+Відео)

319
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS