Поділитись:

Гаррі Кейн надіслав повідомлення Джуду Беллінгему та всій роздягальні Реала

Четвер, 18 квітня 2024, 17:15
304
0
0
Гаррі Кейн надіслав повідомлення Джуду Беллінгему та всій роздягальні Реала

Фото: GettyImages

Гаррі Кейн надіслав попередження Джуду Беллінгему щодо півфінального поєдинку Ліги чемпіонів між Баварією та Реал Мадридом.

Нападник мюнхенської Баварії Гаррі Кейн вже незабаром зіграє проти свого товариша по збірній Джуда Беллінгема в епічній півфінальній зустрічі Ліги чемпіонів.

Капітан збірної Англії відповів на питання журналістів стосовно своїх очікувань та відношення до гравця Реала.

"Джуд провів фантастичний сезон, він найкращий гравець. Я дуже радий за нього, але попереду нас чекає війна проти його команди. Це той досвід, за яким ми обоє прийшли, щоб спробувати досягти вершини, щоб грати в ці великі вечори в Лізі чемпіонів, щоб зіграти в цьому великому півфіналі. Це буде матч, що принесе задоволення, і я впевнений, що багато англійських уболівальників дивитимуться на нас обох. Кожен з нас повинен зосередитися на собі. Звичайно, я привітаюся з ним, але як тільки ми вийдемо на поле, почнеться битва", - сказав Кейн.

Беллінгем вже виграв Суперкубок Іспанії цього сезону та допоміг Реалу піднятися на вершину турнірної таблиці Ла Ліги. Щодо Гаррі Кейна, то він з Баварією поки що не виграв нічого. І Ліга чемпіонів дає йому останню можливість завершити цю безтрофейну клубну серію у 2024 році.

Джерело: Goal

Читайте також:

УЄФА оштрафував Барселону через фанатів

304
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS