Поділитись:

Луїс Енріке: Тільки вболівальники вірили, що ми переможемо

Середа, 17 квітня 2024, 14:22
255
0
0
Луїс Енріке: Тільки вболівальники вірили, що ми переможемо

фото: Getty Images

«Ми переконані, що можемо змінити ситуацію», - сказав Луїс Енріке після того, як його Парі Сен-Жермен програв Барселоні в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Господарі були далекі від своєї найкращої гри в той вечір, коли поступилися з рахунком 3:2. У Барселоні їм потрібно було подолати лише невелике відставання в рахунку, але це було завданням, яке ніколи раніше не вдавалося клубу.

ПСЖ ніколи не вдавалося пройти далі в Лізі чемпіонів, програвши в першому матчі. Це був історичний факт, який лише ускладнював ситуацію для гостей, які приїхали на Естаді Олімпік де Монжуїк.

Попри це, Луїс Енріке продовжував вірити в себе і в те, що він стане першим, хто зламає невдалу історичну тенденцію для "парижан". Його віра була винагороджена, оскільки ПСЖ вдалося здобути перемогу з рахунком 4:1 і випередити Барселону з загальним рахунком 6:4.

У розмові з TNT Sports після гри Луїс Енріке пояснив:

«Ви повинні сподіватися на день, який все змінить, і він настав сьогодні. Я думаю, що тільки вболівальники вірили, що у нас є шанс пройти до наступної частини змагань».

Читайте також: Ілкай Гюндоган розкритикував одного з гравців Барселони за критичну помилку у матчі проти ПСЖ

Європейські топклуби розпочали полювання на зіркового гравця Роми та збірної Аргентини

255
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К