Поділитись:

Ілкай Гюндоган розкритикував одного з гравців Барселони за критичну помилку у матчі проти ПСЖ

Середа, 17 квітня 2024, 12:45
459
0
0
Ілкай Гюндоган розкритикував одного з гравців Барселони за критичну помилку у матчі проти ПСЖ

Фото: GettyImages

Ілкай Гюндоган розкритикував свого одноклубника з Барселони за допущену критичну помилку, яка коштувала команді перемоги у матчі з ПСЖ.

Не дивлячись на швидкий гол, план Барселони залишився зруйнованим, коли на 29 хвилині Рональд Араухо отримав пряму червону картку за те, що штовхнув Бредлі Барколу на межі штрафного майданчика. Перевірка VAR погодилася з рішенням головного арбітра.

У післяматчевому інтерв'ю Ілкай Гюндоган поставив під сумнів рішення свого товариша по команді в такому важливому матчі.

"Важко сказати… Але в ці вирішальні моменти ви повинні бути впевнені, чи будете мати змогу зіграти в м'яч. Я не знаю, торкався він м'яча чи ні. Але я віддаю перевагу пропустити гол або навіть дозволити вийти один на один, але не таке. Я не знаю, дістався він до м'яча чи ні, але треба було дати воротареві можливість зупинити це або навіть дати їм забити", - сказав Гюндоган.

Додамо, що головний тренер Барселони Хаві Ернандес, який сам отримав червону картку у другому таймі, був дуже розлючений на арбітра Іштвана Ковача та наполягав, що рішення про вилучення Араухо вбило весь матч.

Читайте також:

Матч проти Атлетіко став для одного з гравців Боруссії Дортмунд 500-тим за клуб (+ФОТО)

Європейські топклуби розпочали полювання на зіркового гравця Роми та збірної Аргентини

Мікель Артета: Арсенал готовий написати нову історію в Лізі чемпіонів

459
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS