Поділитись:

Усман Дембеле несподівано висловився про Барселону

Середа, 17 квітня 2024, 13:19
255
0
0
Усман Дембеле несподівано висловився про Барселону

фото: Getty Images

Усман Дембеле несподівано заявив, що "любить" Барселону, попри те, що його безперервно освистували під час повернення в Лігу чемпіонів у складі ПСЖ.

Дембеле, який пішов з Барселони минулого літа, зіграв ключову роль у чудовому поверненні Парі Сен-Жермен на іспанську землю, коли "парижани" вийшли вперед у рахунку незадовго до перерви. Рафінья відкрив рахунок. ПСЖ скористався своїм імпульсом після перерви проти Барселони, яка грала вдесятьох, а Вітінья та Кіліан Мбаппе забили два швидкі голи та повели в рахунку. Попри те, що Барселона залишилася вдесятьох після того, як Роналду Араухо вилучили, вона спробувала пробитися до чвертьфіналу і була близька до цього завдяки Ілкаю Гюндогану, який влучив у зовнішню частину штанги. Однак доля каталонського клубу була вирішена, коли наприкінці гри Мбаппе забив четвертий гол, завершивши незабутній камбек і забезпечивши собі місце у півфіналі.

Вболівальники Барселони робили все можливе, щоб вивести Дембеле з рівноваги, свистіли щоразу, коли француз отримував м'яч, оскільки він зіграв життєво важливу роль у їхньому падінні після того, як Луїс Енріке випустив його на правому фланзі.

Коли Дембеле запитали про поведінку фанатів Барселони, він відповів:

«Прийом, який мені влаштували? Я відчув його дуже добре, я вже відчув його у 2021 році, коли мене освистали тут, у Барселоні. Я не збираюся змінювати свою гру через свист. Я залишався зосередженим. Я викладався на повну. Барса - чудовий клуб. Я люблю Барселону... і я розумію свист. Таке життя».

Дембеле наполягає на тому, що серед його товаришів по команді була віра в те, що вони можуть змінити свою долю в Іспанії, всупереч поразці в першому матчі на Парк де Пренс.

Після цієї перемоги Парі Сен-Жермен, який ще не вигравав Лігу чемпіонів, зустрінеться у півфіналі з дортмундською Боруссією після того, як німецька команда здолала мадридський Атлетіко у ще одному дивовижному протистоянні.

Читайте також: Українець в МЮ виграв свій перший трофей

Мікель Артета: Арсенал готовий написати нову історію в Лізі чемпіонів

255
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS