Поділитись:

Юрій Вірт очолив ПФК Звягель

Вівторок, 16 квітня 2024, 20:12
226
0
0
Юрій Вірт очолив ПФК Звягель

Юрій Вірт став головним тренером друголігового ПФК Звягель.

Колективу клубу вже представили нового керманича

««Юрій Вірт пройшов великий шлях з рівненським Вересом. Другу лігу, Першу лігу і в УПЛ продовжував витискати максимум з доступних йому ресурсів, даючи мотивацію гравцям показувати свій кращий футбол в карʼєрі. Такий тренер з таким досвідом потрібен ПФК Звягель, щоб досягати поставлених перед командою цілей. Тому я радий, що Юрій Миколайович прийняв мою пропозицію і погодився прийняти команду в такий складний час посеред сезону, коли в Другій лізі розгортається запекла гонка за чемпіонство. В нас не було часу на довгі перемовини. В неділю ми зустрілися в Звягелі, тренер побачив місто, стадіон, дізнався від мене більше про команду, а вже сьогодні, у вівторок, провів з гравцями перше тренування. Видно, що заскучив за тими емоціями, які дає тренерська робота, мотивований і націлений на успіх», – розповів Президент ПФК Звягель Дмитро Костюк.

 Юрій Миколайович Вірт – відомий в минулому воротар, який виступав за Скалу, Верес, донецький Металург (двічі бронзовий призер Вищої ліги), Шахтар (неодноразовий чемпіон та володар Кубка України) та Борисфен. Провів майже дві сотні поєдинків у Вищій лізі України, та ще чимало матчів у інших змаганнях, серед них – 2 матчі за національну збірну, причому обидва – «на нуль»! Є членом клубу Олега Рудакова, провівши 102 «сухі» поєдинки на найвищому рівні! 

Після завершення кар’єри гравця працював тренером воротарів у системі донецького Металурга, тренером – у Сталі з Кам’янського, як головний тренер очолював Верес та Рух. Після другого приходу у «Верес» очолював клуб протягом чотирьох років, розпочавши з Другої ліги України, вигравши потім Першу лігу та за два роки вийшовши з командою до УПЛ, де також працював із рівнянами протягом двох сезонів та став улюбленцем тамтешніх уболівальників! 

 Вітаємо Юрія Миколайовича у команді та бажаємо досягнути поставлених цілей та потішити прихильників яскравою грою та результатами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Найгірший пенальті в історії: Один із топових бомбардирів Ла Ліги розсмішив усіх (+ВІДЕО)

Реал неочікувано виходить з гонки за підписання одного з найкращих гравців Бундесліги

Офіційно: Вердер виніс вирок Набі Кейті після його відмови їхати на матч проти Баєра

226
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS