Поділитись:

Пеп Гвардіола: Якщо Реал переможе, ми привітаємо їх та побажаємо успіху

Вівторок, 16 квітня 2024, 17:45
282
0
0
Пеп Гвардіола: Якщо Реал переможе, ми привітаємо їх та побажаємо успіху

Фото: GettyImages

Наставник Манчестер Сіті Пеп Гвардіола напередодні матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги Чемпіонів поділився своїми думками щодо Реал Мадрида.

"Я їх не боюся. Я їх дуже поважаю. Я зустрічався з ними багато разів. Я поважаю Реал Мадрид, і якщо я скажу, що боюся їх, я буду неправдою. Це суперництво, ти хочеш перемогти їх, хочеш зробивши все якнайкраще. Іноді ти виграєш, а іноді програєш. Але я їх не боюся. Якщо вони переможуть мене - як це траплялося багато разів - ми привітаємо їх та побажаємо їм успіху", - сказав Гвардіола.

Манчестер Сіті зустрічався з Реалом у кожному з трьох останніх сезонів. Рік тому "містяни" вибив королівський клуб у півфіналі, а позаминулого року самі вилетіли на цій же стадії. Кінцевий результат поточного сезону поки що не визначено. Перший матч закінчився в нічию, з рахунком 3:3, тому ж можна сміло сказати, що командам потрібно починати з чистого листа.

Загалом обидва клуби забили 23 голи на двох у своїх останніх п'яти зустрічах.

Нагадаємо, що матч-відповідь між Манчестер Сіті та Реал Мадридом відбудеться в середу, 17 квітня, о 22:00 за київським часом.

Джерело: ESPN

Читайте також:

Гравець Челсі може відібрати у Голанда "Золоту бутсу"

Маурісіо Почеттіно облаяв журналістів після пресконференції (+ВІДЕО)

Баварія та Барселона цікавляться чинним тренером Астон Вілли

282
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS