Поділитись:

Барселона - ПСЖ: прогноз Конкурента на другий матч 1/4 Ліги чемпіонів, 16 квітня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Вівторок, 16 квітня 2024, 09:03
207
0
0
Барселона - ПСЖ: прогноз Конкурента на другий матч 1/4 Ліги чемпіонів, 16 квітня 2024

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Барселона на межі півфіналу, але чи вистачить їм сил протистояти грізному ПСЖ в рамках другого чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Перший матч звершився перемогою каталонців з рахунком 3:2. А якщо ви хочете зробити ставку на своїх фаворитів, то скористайтеся бонусом від наших партнерів.

 

Барселона - ПСЖ

Вівторок, 16 квітня, 22:00.

Барселона близька до першого з 2019 року півфіналу Ліги чемпіонів. Після перемоги 3:2 на виїзді у першому матчі, каталонці мають комфортнішу позицію. Вдома їм вистачить і нічиєї для проходу далі, тим більше, що статистика на боці Барси - 9 перемог, 2 нічиї та 2 поразки в матчах з французами на своєму полі.

Однак є нюанс. Останній домашній матч проти французької команди обернувся для Барселони розгромною поразкою 1:4 саме від ПСЖ. Також історія знає лише один випадок, коли команді вдалося відігратись із різниці в 4 голи після першого матчу Ліги чемпіонів, і це було саме в протистоянні Барселона - ПСЖ. До того ж у складі парижан є забивні форварди на кшталт Кіліана Мбаппе.

ПСЖ опинився у непростій ситуації. Для проходу далі їм потрібно перемагати з різницею щонайменше у два голи. Статистика виїзних матчів проти іспанських команд у парижан невтішна: 6 перемог, 3 нічиї та 9 поразок. Також невтішний і той факт, що всі сім разів, коли ПСЖ програвав домашній матч на етапі плей-офф єврокубків, вони програвали і на виїзді.

На кого звернути увагу:

  • Рафінья (Барселона) - відзначився двома дебютними голами в Лізі чемпіонів у першому матчі. Сім з восьми голів за Барселону він забивав після 30-ї хвилини гри.
  • Кіліан Мбаппе (ПСЖ) - оформив хет-трик в останній зустрічі з Барселоною і любить забивати в Іспанії, адже зробив дубль на виїзді проти Реал Сосьєдад у 1/8 фіналу.

Прогноз: Матч обіцяє бути запеклим. Барселона гратиме на утримання переваги, тоді як ПСЖ діятиме агресивно. Можливі варіанти - вольова перемога парижан за рахунок індивідуальної майстерності лідерів атаки та переведення гри в овертайми.

Букмекери вважають Барсу беззаперечним фаворитом з коефіцієнтом 2.20.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що ПСЖ переможе:

Перемога Барселони - 24%. 
Нічия - 35%. 
Перемога ПСЖ - 41%.

Читайте також: Фанати ПСЖ не вірять, що зможуть пройти Барселону

Барселона просить допомоги у фанатів після нещодавньої заяви ПСЖ

Барселона назвала ім'я наступника Хаві Ернандеса

207
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К