Поділитись:

Хаві закликав фанів Барселони не стримувати свою ненависть до Дембеле

Понеділок, 15 квітня 2024, 18:15
465
0
0
Хаві закликав фанів Барселони не стримувати свою ненависть до Дембеле

Фото: GettyImages

Хаві Ернандес на передматчевій пресконференції розповів про фігуру Усмана Дембеле та прокоментував поведінку фанатів Барселони.

Минулорічний відхід Дембеле став важким ударом для Хаві. Адже він був одним з тих футболістів, яких тренер найбільше захищав і любив. В першому матчі проти ПСЖ наставник Барси знову зустрівся з французом.

Зустріч була не надто приємною. Дембеле вийшов у старті французького клубу і на 48 хвилині оформив гол у ворота своєї колишньої команди. Його святкування було дуже емоційним і епічним. Це викликало шок у фанатів Барселони, а також у самого Хаві Ернандеса. "Блауграна" сприйняла це як неповагу.

На пресконференції тренер "каталонців" відповів на запитання журналіста стосовно спілкування з Дембеле перед матчем в Парижі, а також щодо ситуації, яка там склалася.

"Я лише привітався з ним перед грою. Більше не сказав ні слова. Він шукав мене перед грою, але я був зайнятий. Нехай завтра люди покажуть, що вони відчувають", - сказав Хаві.

Після приїзду футболістів ПСЖ до Барселони, фанати зустріли Усмана образами та нецензурними висловами. Окрім того, вони пообіцяли влаштувати йому "теплий" прийом під час гри на Монжуїку.

Додамо, що Усман Дембеле виступав за Барселону в період з 2017 по 2023 рік. Загалом він зіграв 127 матчів в усіх турнірах, в яких забив лише 24 голи.

Читайте також:

Барселона просить допомоги у фанатів після нещодавньої заяви ПСЖ

Фанати ПСЖ не вірять, що зможуть пройти Барселону

Офіційно: Легендарний іспанський нападник цього літа завершить футбольну кар'єру

465
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К