Поділитись:

Тренер Реймса про поразку: Це було колективне самогубство

Неділя, 14 квітня 2024, 18:35
292
0
0
Тренер Реймса про поразку: Це було колективне самогубство

фото: Getty Images

Вілл Стілл був не надто лагідним у своєму аналізі поразки Стад де Реймс від Страсбура з рахунком 3:1, яка перекреслила надії "стадістів" на кваліфікацію до єврокубків наступного сезону.

Після того, як Ланс програв Мецу, у Реймса з'явився шанс зрівнятися з "Les Sang et Or", що посідає шосту сходинку. Підопічні Стілла розпочали добре, відкривши рахунок завдяки голу Кейто Накамури на початку гри, проте до середини першого тайму вони втратили контроль над грою.

Кевін Гамейро зрівняв рахунок до перерви, перш ніж Амаду Коне, який провів на полі лише 30 хвилин після виходу на заміну, був вилучений за дві непотрібні жовті картки. Маючи чисельну перевагу, Страсбур змусив Реймс поплатитися. Підопічні Патріка Вієри двічі забили у другому таймі та здобули перемогу, яка значно зміцнила надії "Les Alsaciens" на виживання.

«Ми зазнали колективної поразки. Ми перетворили ідеальний сценарій на кошмарний, вчинивши колективне самогубство", - сказав англо-бельгійський тренер, який також поскаржився на поточну травматичну кризу клубу, яка лише погіршилася.

Реймс все ще перебуває в гонці за потрапляння до єврокубків на наступний сезон, але умови для цього далекі від оптимальних.

Читайте також: Джессі Лінгард потрапив до лікарні (+ФОТО)

Богдан Слюбик: Хлопці піджартовують, називають зіркою

292
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS