Поділитись:

Одразу три англійські гранди готуються до битви за воротаря

Субота, 13 квітня 2024, 14:22
407
0
0
Одразу три англійські гранди готуються до битви за воротаря

фото: Getty Images

Арсенал, Манчестер Сіті та Ліверпуль готуються до битви трьох коней за голкіпера Філіпа Йоргенсена, який є зіркою Вільярреала.

Арсенал під керівництвом Мікеля Артети стоїть перед важливим рішенням щодо майбутнього Аарона Рамсдейла, якого Девід Рая витіснив з позиції №1. Тим часом запасний воротар Ліверпуля Каоімхін Келлехер став головною метою Селтіка, щоб замінити Джо Харта, який йде у відставку, що змусило "червоних" зануритися в ринок. Манчестер Сіті, зважаючи на невизначеність щодо майбутнього Стефана Ортеги, який нещодавно брав участь у гучному чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів проти мадридського Реала, також полює на голкіпера. І за даними HITC, важковаговики Прем'єр-ліги готові до запеклої боротьби за підписання Йоргенсена.

У свої 21 рік Йоргенсен швидко зарекомендував себе як один з найперспективніших молодих голкіперів Європи. Попри те, що він дебютував у першій команді Вільярреалу в січні 2023 року, він міцно закріпив за собою місце першого голкіпера.

Керівництво Вільярреалу на чолі з Марселіно Гарсія Торалем визнає величезний потенціал Йоргенсена і прагне винагородити його стрімкий розвиток. Обговорення продовження контракту з'явилися, щоб відлякати потенційних претендентів, всупереч тому, що поточна угода Йоргенсена розрахована до 2027 року.

Протягом усієї кампанії голкіпер демонстрував свій талант, зібравши дивовижний показник у 118 відбитих м'ячів, перевершивши всіх інших воротарів Ла Ліги. Крім того, Йоргенсен може похвалитися чудовим відсотком відбитих м'ячів - 71,6%, випередивши своїх колег Раю та Рамсдейла в цьому сезоні.

Окрім грандів Прем'єр-ліги, Йоргенсен привернув інтерес з боку Ньюкасл Юнайтед та Вулвз. Команда Дді Хау обмірковує свої воротарські варіанти, особливо у зв'язку з потенційним відходом Мартіна Дубравки та майбутнім безплатним трансфером Лоріса Каріуса в найближче літнє трансферне вікно.

Поки боротьба за підписання Йоргенсена загострюється, залишається тільки з'ясувати, який клуб отримає послуги цього дуже бажаного молодого голкіпера, чий талант продовжує привертати увагу футбольних фанатів по всій Європі.

Читайте також: Манчестер Сіті шокований ціною гравця Вест Гема

Гравець Руха потрапив до списку претендентів на Golden Boy

407
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS