Поділитись:

Зірковий гравець Реала покине клуб через брак ігрового часу

Субота, 13 квітня 2024, 14:05
387
0
0
Зірковий гравець Реала покине клуб через брак ігрового часу

Фото: GettyImages

Півзахисник мадридського Реала Дані Себальос, швидше за все, покине клуб через брак ігрового часу.

Керівництво іспанського клубу активно працює над підготовкою до літнього трансферного вікна. Ні для кого не секрет, що Реал Мадрид зазнає низки змін у складі.

Одним із них може покинути команду є Дані Себальоса. Півзахисник є одним із багатьох гравців, яких чекає невизначене майбутнє на Сантьяго Бернабеу. Зараз його відхід виглядає неминучим.

27-річний футболіст вже почав шукати варіанти де б він міг продовжити свою кар'єру. Себальос розчарований своєю поточною роллю в Реалі. Це і не дивно, оскільки він один із тих, хто відіграв найменше хвилин на полі у складі "лос-бланкос".

Поточний сезон наближається до завершення, але зосередженість Реала на Лізі чемпіонів може дати змогу Себальосу ще декілька разів з'явитися на полі. До прикладу нинішній матч проти Мальорки. Іспанець цілком може повернутися в стартову одинадцятку, особливо з огляду на те, що Карло Анчелотті хоче відправити на відпочинок більшість гравців основи, аби вони мали змогу підготуватися до надважливого матчу у Манчестері.

Зауважимо, що одним з клубів, які цікавляться можливим підписанням Дані являється Атлетіко Мадрид. Хто зна, можливо саме так і продовжить свою кар'єру Себальос.

Джерело: MadridUniversal

Читайте також:

Луїс Енріке попросив керівництво ПСЖ купити одного із основних гравців Барселони

Клуби АПЛ витратили вдвічі більше грошей на агентські гонорари, ніж команди Серії А

Манчестер Сіті шокований ціною гравця Вест Гема

387
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS