Поділитись:

Нова трансферна битва: на кону зірковий півзахисник Ювентуса

П'ятниця, 12 квітня 2024, 17:58
252
0
0
Нова трансферна битва: на кону зірковий півзахисник Ювентуса

Фото: GettyImages

Манчестер Юнайтед та Ньюкасл почали переговори з півзахисником Ювентуса Адріаном Рабйо, який може стати вільним агентом цього літа, повідомляє TEAMTalk.

До відкриття трансферного вікна залишилися лічені тижні, на тлі цього багато гравців опиняються у центрі цієї ринкової бурі. Адріан Рабйо, досвідчений гравець Серії А, теж не став виключенням.

Ситуація з контрактом француза майже зрозуміла. Термін угоди добігає кінця в червні та схоже Ювентус не збирається пропонувати нову. Переговори зайшли в глухий кут, тому можливість безплатного трансферу Рабйо робить його привабливою перспективою для кількох топклубів. Згідно з повідомленнями деяких італійських ЗМІ Ювентус може дозволити гравцю стати вільним агентом.

У свої 29 років Рабйо має багатий досвід і прекрасну статистику. Його тактична універсальність і здатність діяти під тиском – це риси, які Манчестер Юнайтед і Ньюкасл вважають особливо привабливими. Він може похвалитися 21 трофеєм, які він встиг завоював граючи за збірну та різні європейські клуби.

Зазначимо, що у поточному сезоні Адріан Рабйо зіграв 27 матчів, в яких забив 4 голи та віддав 2 асисти.

Читайте також:

Лука Модрич сенсаційно прийняв рішення попрощатися з Реал Мадридом

Півзахисник Баєра: Ми пишемо історію

Хаві Ернандес закликає керівництво клубу не продавати свого зіркового гравця

252
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS